Едва ли за някого е тайна, че в последно време

...
Едва ли за някого е тайна, че в последно време
Коментари Харесай

Електрически пикап с 600км пробег в класа на Ford Ranger

Едва ли за някого е загадка, че напоследък на пазара се показват доста електрически коли и до момента в който множеството от тях са в по-популярните класове в Европа на кросоувърите и седаните, към този момент няколко компании демонстрират на пазара и електрически пикапи. Към тези компании в този момент се причислява и новосъздадената Radar, чийто първи артикул носи името RD6. Марката е благосъстоятелност на китайската Geely, която има още Volvo, Polestar и Lotus.

Връщайки се на електрическия пикап, новият RD6 се предлага като електрическо возило за хората с деен метод на живот. Базиран е на платформата SEA на Geely, която на процедура може да се употребява за съвсем всички типове коли. От Radar не разкриват доста детайлности за пикапа с изключение на, че разполага има версии с единично и двойно задвижване, а съгласно слуховете, мощността им е сред 200 и 400 конски сили.



Отново по неофициална информация, пикапът може да измине до 600 километра с едно зареждане съгласно китайския стандарт за премерване CLTC. Очаква се от компанията да разкрият повече данни през идващите месеци преди началото на производството в края на годината. По отношение на размерите, пикапът е пълноразмерен за европейските разбирания и е сходен по величина на Ford Ranger, Volkswagen Amarok и други от този клас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР