Едва ли Полина, новата съпруга на Благой Георгиев, си е

...
Едва ли Полина, новата съпруга на Благой Георгиев, си е
Коментари Харесай

Изповед и пир като за последно! Джизъса на прощаване с близките в тузарски ресторант

Едва ли Полина, новата брачна половинка на Благой Георгиев, си е представяла тези (на практика) първи месеци от връзката им ще прекара пред тв приемника, гледайки обичания си в риалити. Защото брачният партньор ѝ отпътува до часове за Доминикана, където ще се включи в следващия сезон на Survivor. 

Но очевидно Полина е необятно скроена (или пък на Джизъса му трябват пари), тъй като инфлуенсърката до момента е показвала единствено и само поддръжка към някогашния футболист.

Виж още: OMG! Виж Алекса Ангелова, приятелката на Денис Теофиков, ПРЕДИ корекциите

Е, очевидно е пристигнало време разделно, както се споделя, тъй като Георгиев в стори първо сподели фотография от храм, на което написа " Господи помилуй ", а по-късно с обичаните хора се устрои впечатляващ гуляй като за последно.

Джизъса и Полина са били в обичания си ресторант, където са се насладили на съветска кухня часове преди заминаването на риалити звездата за Доминикана.

Виж още: И във Англия стават такива неща: Тина и Миро от " Един за различен " с неприятен шанс

 https://www.instagram.com/polina_iv_georgieva/

А би трябвало да признаем, че Джизъса много съществено се приготви за предизвикването там. От няколко месеца насам той не стопира да тренира, а заниманията му надалеч не са класическите фитнес извършения. Бившият футболист залагаше на кондиционни тренировки, в които развиваше своята издръжливост и като същински Роки от четвъртия филм за героя редуваше спорт с ниски температури, в които каляваше тялото си. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР