Едва ли някой се съмнява, че за да се предпази

...
Едва ли някой се съмнява, че за да се предпази
Коментари Харесай

Как Путин се пази от коронавируса?

Едва ли някой се съмнява, че с цел да се защищити от съветският президент взима невиждани ограничения. 
Швейцарското издание NZZ написа, че в случай че на му следва среща в залата се позволяват единствено хора с негативен тест за ковид. Онези, с които се постанова да поддържа връзка всеки ден към този момент няколко месеца живеят настрана от фамилиите си.
 Ангел Кунчев: При повишаване на случаите на COVID-19 може да се вкарат нови ограничения Ангел Кунчев: При повишаване на случаите на COVID-19 може да се вкарат нови ограничения
При дълготрайно повишаване на инфектираните с ковид е допустимо да бъдат въведени нови ограничения, заяви за БНР основният държавен зд...
За да се доближи до работните пространства на съветския президент се минава през тунел, в който се разпръскват дезинфектанти. 
Този, който е получил шанса да се срещне персонално с президента в продължение на две седмици би трябвало да живее изолиран от външния свят. За задачата са обезпечени няколко санаториума!
От март той работи от своята резиденция край Мосва. Редовните му срещи с министър-председателя и други високопоставени лица се случват онлайн. Освен това той разчита и на .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР