Едва ли някой може да остане равнодушен покрай събитията в

...
Едва ли някой може да остане равнодушен покрай събитията в
Коментари Харесай

За ужаса на войната от първо лице: Марешка си спомни за детството

Едва ли някой може да остане безучастен около събитията в Украйна. С мнение по въпроса е и плеймейтката и риалити звезда Марешка Бардем, която по националност е чеченка.

Марешка разяснява войната в Украйна и съпостави протичащото се със събитията в Чечня през 1994 година, когато стартира войната там. 

Виж още: С по-малки гърди, само че пък по-секси: Бившият на Джулката заби топ инфлуенсърка? 

" Руснаците първо взривиха президента Джохар Дудаев, след което нападнаха страната ни. Със същите ракети, по същия метод, без предизвестие, както в Украйна. Училища, къщи, детски градини - всичко беше изгорено ", спомня си Марешка. 

Военните дейности карат Марешка да се усеща тъжна и уплашена. " За страдание, не можем да създадем нищо, с изключение на да се надяваме, че нещата ще приключат допустимо най-скоро ", споделя тя в изявление. 

Виж още: Габи в ново амплоа! Поздравява чалга почитатели, надига бутилка вино в ефир

Наскоро като очевидец на война и Ваня Джаферович разяснява събитията в Украйна. " Спомням си доста добре, когато започнаха да стрелят по моя град, то беше сред сърби и хървати мюсюлмани. С майка ми и татко ми се крихме под стълбищата в нашия блок. Помня страха в очите на родителите ми и техните диалози ", показа той в телевизионно изявление. 

Изображение: https://www.instagram.com/mareshka.quinn/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР