Едва ли някой би искал годината му да е започнала

...
Едва ли някой би искал годината му да е започнала
Коментари Харесай

Джеръми Ренър и първата годишнина от инцидента му

Едва ли някой би желал годината му да е почнала като тази на Джеръми Ренър. На 1 януари 2023 година, до момента в който се пробва да помогне на родственик да излезе от снежните преспи, Ренър е премазан от личния си снегорин.

Резултатът са 30 счупени кости, последвала интервенция и няколко седмици в интензивно поделение. За 52-годишния артист от " Отмъстителите " всичко това не е причина да се откаже и да разреши на живота да го надвие.

Година по-късно Джеръми е съвсем изцяло възобновен, като от последните му видеоклипове в Instagram виждаме, че към този момент може да тича. Той обаче има и по-специален метод да означи една година от случая си.

" Нов музикален дневник - история за живот, гибел, възобновяване и всичко, научено по пътя ", гласи текстът към фотография на Ренър дружно с щерка му Ейва, седнали на пристан на обичаното му езеро Тахоу.

Снимката евентуално е обложката на албум с име Wait, чието излизане Джеръми Ренър е оповестил за 1 януари 2024 г. Линк от профила му води до музикалните платформи на Spotify, Apple Music и Amazon Music.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР