Едва ли някога сте си мислели, че могат да се

...
Едва ли някога сте си мислели, че могат да се
Коментари Харесай

Да продаваш пръст или необичайни начини за правене на пари

Едва ли в миналото сте си мислели, че могат да се изкарват пари тъкмо по този начин…

Продажба на ирландска пръст

Ирландецът Пат Бърк от град Типърери разкрил, че може да осъществя облага, като продава почва от родината си. Пат постоянно пътувал от Ирландия до Америка и родственици неведнъж го молели да им донесе парче земя, с цел да поръсят с него ковчега на някой мъртвец. Това го въодушевило да стартира личен бизнес, с цел да обезпечава нужната пръст на американците от ирландски генезис.

Когато за пръв път споделил концепцията си, не последвал възторг. Кой в последна сметка ще желае да купува пръст? Но се оказало, че има задоволително хора, подготвени да обменят мъчно извоюваните си пари за парче земя. През 2006 година Пат продал повече от 240 тона пръст за повече от 1 милион $.

Въпреки това, началото не било по никакъв начин елементарно. Пат трябвало да мине през планини администрация преди да успее да достави почвата в Съединени американски щати. Ирландската пръст съдържа микроби, които могат да провокират съвсем еко злополука в щатите, тъй че американското държавно управление в началото блокирало доставката.

За да заобиколи този проблем, прагматичният предприемач бил заставен да създаде и патентова способ за разчистване на почвата. Добивана в Типърери пръстта трябвало да бъде изчистена от микроби и по-късно да се ревизира от ирландското Министерство на земеделието преди да бъда разпратена до хиляди домове на територията на Съединени американски щати и Канада. Тя се употребява освен при погребения: с нея също се поръсват нови жилища или се употребява като конфети по сватби.

 

Чистене на кучешко аки

Обзалагаме се, че обичате своето куче, в случай че въобще имате такова. Но сигурно не ви харесва това, което прави вашият четириног другар, завършвайки разумния път на храносмилателния развой. Ако сте прекомерно изтощени да почистите след него или да го следвате по петите, може да наемете експерт: той ще пристигна в дома ви и почтително ще почисти акито от моравата ви. Освен това, тези експерти са сертифицирани  от федералното държавно управление да ревизират храната на кучето ви за нещо извънредно.

 

Реклама върху торса

Американецът Джейсън Садлър изкарва положителни парички, като дава горната половина на тялото си за реклама. Всеки ден той слага нова тениска с логата на разнообразни компании. Когато започвал, Садлър таксувал фирмите по календарни дни: да вземем за пример реклама на 1 януари коствала 1$, а на 31 декември – 365$.

Бизнесът се развил бързо и предприемачът за няколко месеца натрупал десетки хиляди $. Американецът даже трябвало да наеме няколко служащи, с цел да успее да отговори на всички поръчки.

 

Продажба на носени бикини

Фетишистите са подготвени да платят доста пари за подобен артикул. Някои настояват, че това е рентабилен бизнес, само че е мъчно да се намерят съответни източници на тази тематика, тъй като купувачите нормално избират анонимността. В последна сметка, в случай че някой ви каже, че постоянно си купува носено долни дрехи, по какъв начин бихте реагирали? Ако проявявате интерес към този бизнес, има профилирани уеб сайтове, където може да получите повече информация.

 

Продажба на непорочност

Клише е, само че сексът в действителност продава. А практиката демонстрира, че девствеността коства доста пари. Имало е случаи, в които жена продава най-милото си за 700 000$. Това даже не е нещо извънредно: по новините постоянно се появяват девойки, продаващи девствеността си. Най-високата цена, платена за мъжка непорочност, е 3 хиляди $. Именно толкоз получил юноша на име Алекс Степанов, който дарил припечелената сума за щедрост.

 

Да продадеш целия си живот

Майк Мерил е един невероятен човек: той разделил себе си на 100 хиляди акции и ги продал за по $ парчето. Сега акционерите взимат решения по отношение на живота му вместо него. Инвеститорите на Майк безусловно ръководят живота му и, сходно на действителните компании, от време на време жертват краткосрочните прерогативи и подлагат Майк на заплаха в името на дълготрайни вероятности. Важните решения за живота на Майк се разискват на заседание на акционерите: в това число вазектомия, полифазов сън, смяна в цвета на косата, покупка на нов автомобил и раздор с първата му обич.

„ Собствениците “ на Майк са общо седем. Те са го лимитирали върху потреблението на вегетарианска храна, макар че мъжът е разпален месояден. За благополучие, Майк към момента има право да яде риба. Поне до идващото заседание на акционерите.

 

Джуджета чартърен

В Съединени американски щати и Англия можете да си наемете джудже, с помощта на платформа за развлекателни цели, основана от джуджета-бизнесмени. Можете да си поръчате съвсем всичко: от джуджета-стриптийзьори до джуджета, които се боксират или се бият като гладиатори.

Една от най-популярните услуги в сектора се назовава „ мятане на джудже “. За задачата взимате едно джудже и го мятате на допустимо най-голямо разстояние. Разбира се, то носи защитна каска, а в някои случаи и костюм на супергерой. Най-вероятно за по-голям резултат.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР