Едва ли има уважаващ себе си фен на сагата за

...
Едва ли има уважаващ себе си фен на сагата за
Коментари Харесай

Помните ли Виктор Крум от „Хари Потър и огненият бокал“? Ето как изглежда напереният момък Станислав Яневски днес (СНИМКИ)

Едва ли има уважаващ себе си почитател на сагата за магьосника Хари Потър по целия свят, който да не е ясно с явлението в куидича (спортът на вълшебниците от учебното заведение „ Хогуортс “) Виктор Крум. Авторката на романите за симпатягата Хари – Джоан Роулинг, е решила да направи Виктор Крум, най-хубавият на поста изследовател и изключителна звезда в света на магьосниците… българин. Джоан споделя и за какво – била е зашеметена от Христо Стоичков по време на международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, когато българия взе бронзовите медали. И тъкмо затова преди да бъде сниман четвъртият филм от поредицата – „ Хари Потър и огненият бокал “, в родна България се организира кастинг, от който бяха утвърдени и изпратени претенденти за преценка от страна на международния пропагандатор. Той пък от своя страна се спря на Станислав Яневски, поедил в прослушването над 650 съперници.
 Помните ли Виктор Крум от „ Хари Потър и огненият бокал “? Ето по какъв начин наподобява напереният момък Станислав Яневски през днешния ден (СНИМКИ)

Самият Яневски е роден на 16 май 1985 година в София. Живее в Англия в продължение на 5 години, също по този начин в Израел. Докато учи в Mill Hill school, няма актьорски упоритости. Това обаче се трансформира след присъединяване му като Виктор Крум. Появи се даже като гард на Джаро в „ Под прикритие “. Героят му Ангел Якимов обаче бе разстрелян. Всъщност Яневски е споделял нееднократно, че мъчно намира общ език с българските продуценти, само че за сметка на това продължава да бъде издирван за участия от чужбина. В момента Станислав тотално е сменил визията си. По съвет на сътрудника си той се е отдал на остарялата си пристрастеност – фитнеса. И би трябвало да признаем, че наподобява в действителност добре.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР