Едва ли има по-чудесен начин да завършиш 2023 г. от

...
Едва ли има по-чудесен начин да завършиш 2023 г. от
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс с кадри от райска ваканция

Едва ли има по-чудесен метод да завършиш 2023 година от отмора на топло слънчево място, заобиколен от море. Точно това вземат решение да създадат Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас в края на годината.
 Нов мотив за благополучие в фамилията на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
Нов мотив за благополучие в фамилията на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Когато двама души са същински щастливи дружно

Семейството прекара няколко дни първо в Индия, а по-късно на Малдивите. 79-годишният Дъглас беше поканен на 54-ия Международен кино фестивал в Гоа, където получи оценката за повсеместен принос.

Освен от 54-годишната си брачна половинка, той беше съпроводен и от 23-годишния си наследник Дилън. Тримата използваха пътуването си в южна Азия, с цел да прекарат и няколко дни на Малдивите, а Катрин разгласява поредност от божествен фрагменти.
 Снимка 646531

" Майкъл и аз бяхме за няколко дни тук и всичко е божествено ", написа тя и разяснява, че се е отдала на четене на книги, гледане на филми и подкасти за самопомощ: " Не че ми трябваха ".
 Снимка 646530

Катрин Зита-Джоунс споделя и кадър от самолета на потегляне, на който се виждат Малдивите от въздуха, само че не прецизира къде фамилията й с Майкъл Дъглас възнамерява да изкарат коледните празници.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР