Едва ли има някой, който да те познава по-добре от

...
Едва ли има някой, който да те познава по-добре от
Коментари Харесай

Тест от английски психолози, за да опознаете себе си по-добре

 Тест-от-английски-психолози,-за-да-опознаете-себе-си-по-добре

Едва ли има някой, който да те познава по-добре от теб самия. Но във всеки от нас има потайни ъгълчета, за които не знаем и самите ние. Точно за това са измислени елементарни, само че ефикасни проби. Те оказват помощ да погледнеш в себе си и в своя темперамент от различен ъгъл. Подготвили сме за вас къс тест, който ще ви помогне да определите основните черти на характера и да се вгледате по-дълбоко в себе си. 

Избери една от чашките. Разгледай ги, показа си, че искаш да си свариш чай. Коя от тях би избрал? Не мисли дълго, довери се на интуицията си. Избра ли? Тогава е време да научиш за своите положителни и неприятни черти на характера, които са скрити в теб.

Чашата с котето

Ти си разговорлив и положителен човек. Цениш уюта, топлите хора и откровените действия. Обичаш задушевните диалози с забавни хора. Всички те считат за наивник. Това е по този начин, тъй като виждаш в хората единствено положителното и получаваш наслада от това. Но от време на време тази религия в хората се обръща против теб.

Шарената чашка

В живота за теб постоянно е по-важно качеството, а не количеството. Ти си внимателен човек, който не търпи, когато нещо не върви по проект. За другите рутината може да е скучна, само че на теб ти е удобно в нея. Създал си си същинска зона на комфорт, която не искаш да напускаш. Изглеждаш убеден в себе си, само че това може да крие занижено самочувствие.

Умът и мъдростта ти оказват помощ да контролираш всичко в близост. Понякога обаче се доверяваш на тези, които не го заслужават. Внимавай с обкръжението си.

Чашата със зайчето

Може би не искаш да го признаеш, само че за теб е значимо да бъдеш потребен за другите. Важно ти е да те оценят. Оценката на близките въздейства на твоите дейности.

Успешен си в работата, можеш да решаваш по няколко задания по едно и също време. Идеалният помощник, който се оправя с всевъзможни компликации. А в персоналния живот всичко е наопаки: мъчно поддържаш равновесие и постоянно нервничиш по този мотив. За да ти се получават нещата, би трябвало да намериш салдото.

Чашата със сърчицата

Вечно бързаш за някъде. Имаш доста каузи, занимания, срещи, а животът ти е неделми кръговрат. Ако можеше, щеше да поискаш от златната рибка повече часове в денонощието. Зад всичко това може да се крие нежеланието ти да останеш уединено със своите мисли. Точно по тази причина се стремиш да се занимаваш с нещо.

Качествен човек си и всичко ти се отдава, само че би трябвало да се замислиш какво в действителност искаш от живота. Спри се и се наслаждения на света в близост!

Чашата с цветето

Ти си доста добър човек, само че в живота ти недостигат страсти. Бъдещето иззглежда неразбираемо, а задачите не са обрисувани. За теб са значими бликите ти, също така цениш живота, цениш хубавата отмора, само че не намираш благополучие в работата. Имаш потребност да се почувстватш нижен и скъп, а за тази цел би трябвало да схванеш кое ти носи благополучие.

Чашата на точки

Ти си работлив и променлич. Трудно ти е да проявиш възприятията си, само че си сигурен, че можеш да промениш света. Околните ценят твоята елементарност и откровеност. С теб е елементарно, хубаво и уютно.

Понякога си слаб и се поддаваш на безпричинна горест. Не бива да го правиш, постарай се да се откажеш от този си табиет и да погледнеш на света другояче.

Чашата с ромбовете

Обичаш да планираш всичко напред, с цел да избегнеш изненадите. Често се поддаваш на паниката, с мотив и без. Планирането те избавя и изглажда всички тези страсти. Не се опасявай да изпуснеш живота от надзор и му се наслаждавай оптимално!

Чашата с октопод

Ти си проникновен човек, който мъчно може да бъде изваден отвън релси. Умен си и си вършиш работата добре. В главата ти постоянно се раждат реформаторски хрумвания и проекти, само че ти е мъчно да ги огласиш. По своята същина си затулен човек, интроверт с богат вътрешен свят.

Чашата със снежинките

разцъфваш, когато те обичат и боготворят. Твоят съвършен ден се състои от диалози, хубв книга, нови познания и обичана музика. Да споделяш своите увлечения е нетоменима част от живота ти. Понякога нямаш нищо срещу да се похвалиш с достиженията си, което постоянно вреди на имиджа ти.

Всеки ще завиди на твоето самочувствие и себелюбие, единствено се научи то да не е за сметка на другите.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР