Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си

...
Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си
Коментари Харесай

Всички ние правим тези 10 неща, но не си признаваме

Едва ли има човек, който най-малко един път в живота си да не е усетил, че прави нещо извънредно и да се запита дали пък същото това нещо не минава през мозъка и на други хора. Понеже обаче постоянно става дума за нещо, което съгласно мнозина е срамно и прекомерно необичайно, то си остава несподелено.
Прочетете още
Следващите 10 обстановки, подбрани от Hack Spirit, обаче не са непознати на съвсем никого и истината е, че най-вероятно сме попадали в тях повече от единствено веднъж.

Да си приказваме сами

Сигурно сме се хващали да го вършим и самите ние. Сигурно сме хващали и други хора да го вършат. Едва ли обаче в миналото сме си признавали, защото го одобряваме за прекомерно необичайно. И освен че не е необичайно, само че има и положително пояснение за него.

Съвсем обикновено е, когато се опитваме да подредим мислите си, да стартираме да си приказваме сами, че даже и да стигнем до развълнуван спор.

Да си спомняме за първата си обич

Може да са минали години, в случай че не и десетилетия, само че съвсем всеки човек си е спомнял за първата си обич и евентуално даже се е чудил дали пък не му/ѝ липсва.

И в това няма нищо толкоз извънредно, въпреки всичко възприятията не са рационални. Освен това в първото влюбване има нещо особено, което запечатва чувството в паметта ни.

Да се сещаме за минали неловки обстановки

На доста хора се случва да се сетят за неловка обстановка от предишното в някой напълно непредвиден миг, да вземем за пример до момента в който са под душа. И даже и от този момент да е минало доста време, единствено мисълта за съответния случай може към момента да ги кара да се усещат неловко.

В това обаче няма нищо неприятно, даже в противен случай - може би е знак, че с времето човек е трансформирал характера си.

Да се преструваме, че знаем нещо, което в действителност не знаем

Вероятно всеки човек в даден миг е желал да завоюва спор, само че се е стигнало до обстановка, в която просто няма различен избор, с изключение на да упорства, че е прав, даже и да знае, че не е.

Но защото е прекомерно неловко да си признае истината, а и желае да се наложи, просто продължава да повтаря своето. Е, на множеството хора това в действителност им се е случвало най-малко един път в живота.

Да използваме телефона си, до момента в който сме в тоалетната

Едва ли има човек, който да не си е чатил с другари или пък да е преглеждал обществените мрежи до момента в който е в тоалетната.

И съвсем несъмнено никой не би си признал. Все отново, това е нещо, което елементарно може опазим в загадка, защото няма по какъв начин хората, с които си разменяме известия, да знаят от кое място им пишем. Освен в случай че не се издадем преднамерено, несъмнено. Но няма за какво да го вършим - последното, което желаеме, е да станем обект на насмешки.

Да следим някого в обществените мрежи

В това да ни е забавно да знаем какво прави бившето ни гадже да вземем за пример, няма нещо неприятно. И не значи, че нямаме личен живот.

Разбира се обаче не трябва да стигаме до крайности и следенето в обществените мрежи да се трансформира в фикс идея.

Да се съпоставяме с другите

Без значение дали става въпрос за външен тип или достижение да вземем за пример, несъмнено и ние сме се сравнявали с различен човек и сме завиждали.

Но даже и още като дребни да са ни повтаряли, че не трябва да го вършим, на всеки се случва, в това число на възрастните. И още веднъж, повода е обвързвана с душeвността ни - всеки човек има потребност да се увери, че се развива и гради живота си.

Да вършим нещо единствено поради лайкове

Колкото и да не желаеме да си признаем, всички желаеме да бъдем харесвани и да получаваме внимание. Затова и няма по какъв начин най-малко един път да не ни се е случвало да създадем нещо за да си го завоюва.

А поради и какъв брой доста се употребяват обществените мрежи в днешно време, хората повече от всеки път търсим утвърждение, и то даже от съвсем непознати.

Да " влизаме в роля ", когато сме сами

Когато сме сами у дома и ни е скучно, е обикновено да ни се желае да си го създадем по-интересно. В такива моменти може да ни хрумне да пеем като Бритни с четка за коса в ръка или пък да се облечем публично без причина.

Истината е, че когато сме сами, " да влезем в роля " може да е занимателен метод да разпуснем, колкото и по-късно да не желаеме да описваме на приятелите си какво тъкмо сме правили.

Да си представяме по какъв начин биха реагирали хората, в случай че станем известни

Всеки човек несъмнено си е мислил по какъв начин би се трансформирал животът му, в случай че стане звезда. Както и несъмнено, по какъв начин биха реагирали хората, които са се съмнявали в него и са го подценявали.

Това, сходно на сравняването с другите, е обвързвано с несигурностите в себе си и не е нещо срамно. Но на първо място, най-важното е всеки да има вяра в личните си благоприятни условия и да се стреми да удовлетвори личните си стремежи, е не нечии непознати.

 

Източник: lifestyle.bg 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР