Едва ли има човек, който не е гледал (на живо,

...
Едва ли има човек, който не е гледал (на живо,
Коментари Харесай

Мъжете на стриптийзьорките издадоха шокиращи неща

Едва ли има човек, който не е гледал (на живо, по малкия екран или онлайн) стриптийз. Щастливци са тези, на които половинките са им създали „ частно шоу “.

Съпрузите на стриптийзьорките споделиха по какъв начин се усещат от амплоато на половинките им.

Винсент от Джърси Сити от Съединени американски щати споделя, че не утвърждава специалността на брачната половинка си, само че купищата пари, която тя изкарва им оказват помощ да си заплащат наема и месечните сметки, а също по този начин и да живеят „ като царе “, написа БЛИЦ.

Аарон, също женен за стриптийзьора, показа, че приходите на брачната половинка му му разрешават да се посвети на развъждането на децата им. „ Мога да извозвам цялото си време с децата си и всичко това, с помощта на нейните разголени танци. Тя работи, а аз почивам и се грижа за децата и семейството “, споделя той.

Хейли от Балтимор не се смущава, че брачната половинка му прави стриптийз: „ Знам, че се съблича пред непознати мъже, само че съм сигурен, че не прави нищо друго с тях. Също по този начин съм сигурен, че каквито и неща да прави, то тя вечер се прибира вкъщи и си ляга до мен “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР