Едва ли има булка, която да не иска сватбеният ѝ

...
Едва ли има булка, която да не иска сватбеният ѝ
Коментари Харесай

Когато една сватба за 50 хиляди съсипе живота на булката

Едва ли има младоженка, която да не желае сватбеният ѝ ден да е в действителност специфичен. Именно такова е желанието и на Лусинда Роуз, която работи като детски психолог в Англия.
 Тара Лили - фотографката, която направи най-хубавата сватбена фотография за 2023 година
Едно особено място, двама влюбени и една любопитна птица - най-хубавата сватбена фотография за годината

Когато уловиш точния миг

Тя и половинката ѝ Иън Браун афишират годежа си през януари 2023 година, откакто са дружно към този момент съвсем година и половина. След тази значима крачка бъдещите младоженци са изключително разчувствани да възнамеряват всички детайлности за огромния си ден. Първите две неща, които двойката избира, са датата и мястото на церемонията.

" Платихме голям депозит, тъй че имаше огромен напън да създадем всичко както би трябвало. Беше голямо психическо и финансово натоварване и просто се натрупваше като снежна топка ", спомня си булката.

Първоначалната концепция е сватбата да включва 50 посетители с от бюджет от 15 000 паунда. Впоследствие обаче поканените стават 120 души, а сумата по разноските - 40 000 паунда. Тогава Лусинда към този момент се е понесла по инерцията на цялата организация и взема решение, че ще е забавно на специфичния ѝ ден да има и фойерверки, струнен квартет, кон с карета, и даже фургон със сладолед.
 Снимка 658738

Тъй като и разноските не престават да нарастват бързо, булката взема решение да отдели време сама да създаде ръчно някои от детайлите, които е планувала. Тогава обаче тя осъзнава, че едвам се оправя с подготовката.

" Месецът преди сватбата бях толкоз погълната от това да върша, създавам и закупувам сватбени неща, че съвсем не спях и съвсем не виждах Иън ", спомня си Лусинда. Тя споделя, че стресът освен ѝ е попречил да се наслаждения на сватбения си ден, само че ѝ е и повлиял за месеци напред по-късно.

" Започнах да се потресвам от това и в самия ден едвам можех да се съсредоточа. Месеци след сватбата споменът ми за деня беше изцяло липсващ... Чувствах се засрамена, че се усещах по този начин ", признава булката.

Въпреки че сватбата в последна сметка минава напълно по проект, Лусинда споделя, че дълго време по-късно не е можела да се накара да приказва за другояче щастливия ден за всяка жена.

" Сватбата унищожи живота ми за три месеца. Това е поради публичните упования. Като дами сме научени да желаеме денят да е съвършен, само че в края на краищата животът не е филм на Дисни ", добавя булката, която не крие, че е претърпяла истински бърнаут.
 Снимка 658737

След края на сватбения ден тя чака, че ще се почувства облекчена, само че не може да се отърси от изтощението и се бори с възприятие за виновност, написа People.

" Понякога нямах самообладание сватбата да е предходна. Но когато най-сетне завърши, бях прекомерно изтощена, с цел да върша каквото и да било. Имаше я и прочувствената страна, мислех си: " Защо не се усещам като другите? " А и виновността за изхарчените пари ", добавя Лусинда.

В момента, когато взема решение да разкрие по какъв начин се усеща пред брачна половинка си, тя схваща, че не може да приказва за това, защото се усеща " разрушена, отговорна и засрамена ".

Въпреки това в онлайн пространството попада на историите на други дами, също претърпели стрес около сватбата си. Сега Лусинда се надява, че нейната история ще помогне на други булки и младоженци да не се поддават на натиска да се пробват да възнамеряват " съвършения " брачен ден.
 Историята на дамата, която се разведе единствено два дни след сватбата, поради нелепата смешка на мъжа си
Жената, която се разведе единствено два дни след сватбата, поради смешка на мъжа си

Истински червен байрак или пресилена история

" Жените сме толкоз заставени да мислим, че нашата женитба ще е най-хубавият ден в живота ни. И е самотно и изолиращо, когато не се усещаме по този начин, както хората чакат от нас ", споделя още Лусинда Роуз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР