Едва ли е изненадващо за някого, че жените плачат повече

...
Едва ли е изненадващо за някого, че жените плачат повече
Коментари Харесай

Десет неща, които карат мъжете и жените да плачат

Едва ли е изненадващо за някого, че дамите плачат повече през съзнателния си живот от мъжете . Представителите на мощния пол обаче по-рядко се свенят да ронят сълзи пред други хора, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от английско изследване.

Допитването по поръчка на производителите на капки за очи Hycosan Fresh e обхванало 2000 души. Резултатите демонстрират, че дамите плачат 4680 пъти през съзнателния си живот - два пъти повече от мъжете.

Тъжни книги или филми , отмалялост или кавги с колегата карат средностатистическата представителка на нежния пол да рони сълзи шест пъти в месеца. Това се равнява на 72 пъти годишно. За съпоставяне - на мъжете се случва да плачат единствено три пъти в месеца.

Интересното обаче е, че представителите на мощния пол не се свенят да демонстрират уязвимост пред други хора - 40 % от тях споделят, че това не ги тормози, спрямо една трета от дамите.

Проучването удостоверява още, че дамите са " огромни ревли ", които плачат постоянно или ронят сълзи за дребни неща.

Мъжете въпреки това освен не се срамят да плачат " пред аудитория " - 30 % от тях въобще не крият, че очите им постоянно се насълзяват.

Анкетата разкрива още, че представителките на нежния пол са по-склонни да плачат от благополучие - 40 % против едвам 24 % от мъжете.

И до момента в който 64 % от дамите признават, че постоянно им се случва да ронят сълзи без причина , единствено 30 % от мъжете споделят същото.

Въпреки че не се свенят да плачат пред други хора , единствено 44 % от мъжете, взели участие в анкетата, споделят, че им се е случвало против внушителните 80 % от дамите.

Участниците в допитването най-често се тормозят да плачат пред сътрудници , началници и непознати . Близо 10 на 100 обаче признават, че ги е позор да демонстрират сходна уязвимост пред сътрудниците си.

Основните аргументи, които подтикват дамите да плачат:  1. Тъжен филм, книга или телевизионна стратегия
2. Тъжни моменти или мемоари
3. Погребения
4. Мъка
5. Тревога или боязън
6. Щастливи моменти или мемоари
7. Умора
8. Болка или дискомфорт
9. Скандали с колегата
10. Гордост от децата

Основните аргументи, заради които плачат мъжете:  1. Тъжни моменти или мемоари
2. Тъжен филм, книга или телевизионна стратегия
3. Погребения
4. Мъка
5. Щастливи моменти или мемоари
6. Болка или дискомфорт
7. Тревога или боязън
8. Скандали с партньорката
9. Възпалени очи
10. Умора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР