Едва два месеца след приключването на частичната мобилизация в Русия,

...
Едва два месеца след приключването на частичната мобилизация в Русия,
Коментари Харесай

Втора мобилизация? Войнишки вдовици на Русия подкрепят

Едва два месеца след приключването на частичната готовност в Русия, при която до 300 000 запасняци бяха изпратени на фронта, още веднъж се заприказва за нуждата от ободряване на бойните редици.

И апелите идват не от кои да е, а от " Войнишки вдовици на Русия " - профил в Телеграм, чийто админи упорстват скатаващите се мъже да се пожертват за родината си.

" Ние сме войнишките вдовици на Русия. Ние сме тези, които не криеха мъжете си зад полите си. Ние сме тези, които сме подготвени на всичко в името на нашата велика Победа ", стартира апел в обществената мрежа със заглавие " ВОЙНИШКИ ВДОВИЦИ НА РУСИЯ - ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ! "

В случай, че не сте разбрали,  " през днешния ден цялото международно зло се сплоти против Русия, целият западен свят подвигна оръжие против нас ".

Затова за " вдовиците " избор не може да има - " Или ние - или те ".

" И ние молим нашия президент Владимир Владимирович Путин да позволи на съветската войска да организира широкомащабна готовност, която да подхожда на обстановката, която се развива на нашите граници. В Русия има десетки милиони мъже във военна възраст - има на кого да разчитаме и с кого да посрещнем врага. Но какво могат нашите хора, които седят у дома, без ловко командване, доставяне и униформи? Мобилизацията - това е методът да бъдат избавени ".

От кого трябвало да черпи ентусиазъм Путин?

От Сталин, несъмнено.

" Сега не е време за безволие, в този момент не е време за пазарлъци - когато Йосиф Висарионович Сталин издаде Заповед № 227 " За ограниченията за подсилване на дисциплината и реда в Червената войска и възбрана на самоволното отдръпване от бойни позиции ", която помним като заповедта " Нито крачка обратно ", тогава той не мислеше за някакви си рейтинги и недоволството от " инакомислещите " - той мислеше от позиция на Победата ".

Посланието приключва с безапелационен апел за нова готовност.

" Молим нашия президент, нашия висш главнокомандващ да забрани излизането на мъже във военна възраст отвън Русия. Имаме всички морални права да го пожелаваме: съпрузите ни също починаха, защитавайки тези мъже, само че кой ще ни отбрани, в случай че избягат?
Войнишки вдовици на Русия - за огромна готовност! Русия - за готовност! Това е нашата молба, нашето решение, нашето искане. И имаме вяра, че властта ще ни чуе!
#Само победа "

Самоличността или числеността на " войнишките вдовици " е цялостна тайнственост. В началото на декември Путин организира среща сякаш с вдовици на починали окупатори, само че след това се оказаха актриси. Същевременно " Франс 24 " разгласява историите на близки на убити бойци, които не бяха позволени в Кремъл.

Затова с релативно висока убеденост може да допуснем, че " Войнишки вдовици "  отговаря на името си тъкмо колкото и " Данчо Полицая ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР