Едуард (Ед) Кристофър Шийрън, или просто Ед Шийрън, е млад

...
Едуард (Ед) Кристофър Шийрън, или просто Ед Шийрън, е млад
Коментари Харесай

Ед Шийрън, който заекваше

Едуард (Ед) Кристофър Шийрън, или просто Ед Шийрън, е млад британски певец, музикант и текстописец, любим на младежите, а също и на по-големите от тях слушатели, заради много мелодичните си световни парчета като " Shape of You ".

Преди дни Шийрън сграбчи първото място за най-излъчван изпълнител в музикалното приложение Spotify през 2017 година, с умопомрачителните над 6,3 милиарда слушания на песните му. Преди това той се появи закратко в една от сериите на " Игра на тронове ", с което провокира усмивки. По-малко известно за него обаче е каква е персоналната му история. 

Роден в Хебдън Бридж, Западен Йоркшир и израстнал в Съфолк, артистът като дете е заеквал и имал сериозен проблем с говоренето в наличието на други хора. Той е бил унизен от връстниците си, тъй като носил очила с огромни стъкла. За него се популяризира известно видео в последните дни, което показва, че както хиляди заекващи и доста срамежливи деца по света, Ед е разкрил, че въпреки че не може да приказва умерено, той може да пее. Това се случило откакто татко му донесъл в дома им албум на рапъра Еминем - Ед научил наизуст бързото рапиране. Така се решил да преследва музикална кариера. И то настойчиво. 

През 2008 година артистът се реалокира в Лондон, с цел да опита да пробие в музикалния бизнес. Там му било мъчно. Популярността му в чужбина идва откакто отпътува за Съединени американски щати, от 2012 година нататък. В Съединени американски щати той взима присъединяване в четвъртия студиен албум на поп певицата Тейлър Суифт " Red ", след което става прочут по света. 

За причина за заекването му и за проблем със зрението на едното му око е посочена несполучлива лекарска интервенция когато той е бил дете.

Ед Шийрън има две награди " Грами ", само че се горее и с това, че пробва да насочва общественото внимание към казуса на децата и възрастните, които заекват. 

Ето и видеото за него. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР