Едноседмична кинопанорама ще срещне бургаските зрители с някои от най-популярните

...
Едноседмична кинопанорама ще срещне бургаските зрители с някои от най-популярните
Коментари Харесай

Кинопанорама с филми с участието на Апостол Карамитев започва в Бургас

Едноседмична кинопанорама ще срещне бургаските фенове с някои от най-популярните кино заглавия с присъединяване на артиста Апостол Карамитев сред 4 и 8 септември. Инициативата е част от честванията, проведени в родния град на артиста, във връзка 100-годишнината от рождението и 50 години от гибелта му, оповестяват от Община Бургас, основател на поредицата. В програмата ще бъдат включени филмите " Любимец 13 ", " Специалист по всичко ", " Рицар без ризница ", както и по-малко познатите " Легенда за любовта " и " Това се случи на улицата ".
Преди всяка прожекция артисти и персони, свързани с Апостол Карамитев, ще се включват в диалог, модериран от неговия наследник Момчил Карамитев. Сред гостите ще са Искра Радева и Юрий Ангелов - възпитаници на Апостол Карамитев в неговия първи и единствен випуск, който той води в НАТФИЗ (тогава ВИТИЗ), както и Димитър Атанасов-Шърата - шеф на театъра в Димитровград, който носи името на артиста.
Междувременно в морския град продължава и акцията на Община Бургас, с която се събират подписи в поддръжка на предлагането Апостол Карамитев да бъде разгласен за почетен жител, заяви Българска телеграфна агенция.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР