Еднолично никоя федерация не се управлява, защото аз имам 9

...
Еднолично никоя федерация не се управлява, защото аз имам 9
Коментари Харесай

Катя Дафовска отговори на Краси Анев

" Еднолично никоя федерация не се ръководи, тъй като аз имам 9 души директорски съвет. Този директорски съвет взима всички решения. Никога те не се взимат еднолично. Това, че ме упреква непосредствено мен, не ме учудва. Той още 2013 година съобщи желанието си да се готви отвън тима. Проблемите започнаха от този момент, когато потегли против треньора ", показа пред БНР президентът на БФ по Биатлон Екатерина Дафовска във връзка решението на един от най-хубавите ни биатлонисти Красимир Анев да приключи спортната си кариера. Мотивите на европейският първенец са едноличното ръководство на централата и персоналното отношение на Дафовска към него.

 Красимир Анев: Това е краят на моя състезателен път, в този момент желая по-спокоен живот (видео)
" На 23 април управителният съвет взе решение да освободи безусловно всички треньори от всички щабове. И то с едномесечно предупреждение, до момента в който се реши кои ще бъдат идващите треньори. След като получихме отговор от руснаците, че ще дойдат, тогава се взе решението за обединяване на тима. Това за какво Краси не желае да се включи в тима е негово виждане.

 Краси Анев: Не мога повече! Аз съм дотук (видео)
От една седмица се опитваме да се свържем с него. Той не си подвига телефона. Не дава отговор на позвъняванията на генералният секретар, на треньора, който сега е на Белмекен с тима. Аз нямам персонално отношение към Красимир Анев, той има персонално отношение към мен ", добави олимпийската ни шампионка от Нагано'98.

 Анев: Дадох младостта си за спорта, от 22 години съм в биатлона (видео)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР