Едно семейство от Петрич си върна надеждата, един мъж на

...
Едно семейство от Петрич си върна надеждата, един мъж на
Коментари Харесай

30-годишният Александър, който се простреля в главата в Бургас, върна надеждата на едно изстрадало семейство от Петрич

Едно семейство от Петрич си върна вярата, един мъж на 52 години ще живее, един татко и дядо ще продължава да радва щерка и внуци.

Семейството на Марин Сидеров е щастливо, разгорещено и безпределно признателно за неповторимия жест към него, изработен от фамилията на Александър от Бургас. 30-годишният мъж се простреля смъртоносно в главата завчера, а околните му взеха най-тежкото решение в живота си и подариха органите му, като дадоха живот с изключение на на Марин и на още трима души, написа struma.com.

" Поклон пред тези хора ", сподели през сълзи дъщерята на Марин - Елена.

" Поклон пред лекарите, които през вчерашния ден направиха трансплантацията, която е предходна ослепително. Баща ми е в реанимация, след 7 дни, ще излезе от там, с цел да продължи лекуването си. Нямам думи, с които да изкажа благодарността си и към околните на донора, знам какъв брой тежко решение са взели и какъв брой им е тежко сега, поради случилото се. Но желая да им кажа, че синът им ще продължи да живее посредством татко ми и другите, приели неговите органи. ", добави разчувстваната Елена.

Припомняме, че преди време Петрич се подвигна в акция за набиране на средства в помощ на Марин, който се приготвяше за пътешестване в Турция, където негов донор трябваше да стане брачната половинка му. Александър обаче избави освен Марин, избави и една вярна жена, която беше подготвена да подари част от себе си, с цел да живее брачна половинка ѝ....
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР