Едно птиченце ми подсказва, че Берлинският процес догодина пак ще

...
Едно птиченце ми подсказва, че Берлинският процес догодина пак ще
Коментари Харесай

От Дубровник! Борисов: Предстои първа копка на нов мост през Дунав, а едно птиченце ми подсказва...

Едно птиченце ми подсказва, че Берлинският развой следващата година отново ще е в София. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след Осмата среща сред държавните и държавните ръководители на страните от ЦИЕ и Китай в Дубровник, написа Блиц.

" На военновъздушните ни летци съм заречен най-хубавите вероятни самолети, които да повдигнат мигновено на дрugo ниво във всички стратегии на HATO българската авиация. Парите сме ги отделили и сега, в който стане факт договорката, влизаме незабавно, актуализираме бюджета с тази сума и плащаме ", добави министър председателят.

" Относно по кое време какъв брой и по какъв начин – заречен съм да е бързо и да не протакаме. Идеята е преди Народното събрание да излезе почивка, въпреки че някои са във почивка непрекъснато и не работят, да приключим и да дадем на летците ни най-хубавото ", сподели още Борисов.

" В сряда на Министерски съвет взехме решение да възстановим и Висше Военно Въздушно Училище " Г. Бенковски " в Долна Митрополия ", добави той.

" Вече сме 17 + 1. Това, което стартирахме в София предходната година, Гърция към този момент е присъединена. Друго - мозъчният концерн на към този момент 17+1 ще е в София. Подписаха се контракти за пристанища, жп линии. Следващата среща ще е в Китай ", разгласи министър-председателят Бойко Борисов. 

" С Ципрас и с китайския министър председател говорихме в този момент. По модела на хърватския мост ще създадем сходен от Гърция до Румъния и Сърбия, през България. С Виорика Дънчила сме се разбрали и най-вероятно другата седмица ще създадем първи копки на мост от Свищов ", изясни той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР