Едно просто 10-секундно story може да направи много. То може

...
Едно просто 10-секундно story може да направи много. То може
Коментари Харесай

Какво се случва с Мона Гочева? Актрисата уплаши всички ни - в болница е!

Едно просто 10-секундно story може да направи доста. То може да зарадва, може да развълнува, само че може и да тормози. Именно последното направи фотография на актрисата и инфлуенсър Мона Гочева. Защото ставаше въпрос за фотография от болница.

Виж още: От поп... до фолк! Как се случи трансформацията на Тита и за какво избра да смени стила? 

На нея се вижда, че тя е в болница, в ръката ѝ е забит абокат, а пред нея стои печен сандвич. Снимката гласи " hospital brunch ". Е, става известно, че освен ние сме се тормозили от видяното, тъй като Мона разгласява поредност от story-та, в които изяснява какво се е случило.

Виж още: Бабите не са това, което бяха! Вижте едни от най-готините родни звездни баби

Като цяло всичко е ок, твърди Мона, само че пък и прибавя - била е и по-добре. Всъщност става въпрос за проблем с дясното ѝ ухо, който се задълбочил и се наложило да бъде приета в болница. В момента инфлуенсърката е в столична болница, където ѝ създали някои не изключително приятни операции. 

Виж още: Защо Крисия смени София с Варна? Певицата пожела триумф на България в Евровизия

Засега Мона ще остане в болничното заведение, като от типа, а и от признанието ѝ, разбираме, че е много изтощена и има потребност от отмора. От story-тата си тя пожелава на всички хубава седмица, което ни подсказва, че почивката ще бъде и от обществените мрежи. 

Изображение: https://www.instagram.com/monagocheff/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР