Едно от предизвикателствата, които носи новата работа, е опознаването на

...
Едно от предизвикателствата, които носи новата работа, е опознаването на
Коментари Харесай

Наръчник на интроверта за първата седмица на ново работно място

Едно от провокациите, които носи новата работа, е опознаването на хората - изключително в случай че се присъединявате към огромна организация и имате доста хора в екипа си. Наличието на добра обществена мрежа е от решаващо значение. Тя ви разрешава да получавате лесни отговори на въпросите, които имате. Това също прави работата по-забавна, тъй като има хора, с които очаквате с неспокойствие да се ангажирате.

Разработването на тази обществена мрежа може не е елементарно, изключително в случай че сте интроверт. Може да не сте очаровани от концепцията, че би трябвало да изграждате контакти в нова среда. Ето няколко метода да изградите връзките си в нова компания, които не изискват полагане на старания за и.

Препоръчвам да започнете да изграждате тази мрежа малко откакто започнете новата си работа. Повечето хора подхождат оптимално общително към новия човек, тъй че е елементарно да кажете на някого, че преди малко сте почнали работа и да опитате да създадете връзка с него. Колкото по-дълго време сте прекарали в организацията, толкоз по-трудни стават опитите за основаване на ваша лична общественост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР