Едно от най-важните неща, които да свършите тази седмица, е

...
Едно от най-важните неща, които да свършите тази седмица, е
Коментари Харесай

Таро карта за седмицата: Какво ни очаква от 26 юни до 2 юли

Едно от най-важните неща, които да свършите тази седмица, е да изградите разговор със себе си.

Таро карта на седмицата от 26 юни до 2 юли – Великият Жрец

Всеки от нас има свои лични идеологии, правила и правила на държание, към които се придържа. Великият Жрец, или наименуван още Йерофантът, ни припомня да сме наясно със себе си в сегашния миг, да се запитаме в какво имаме вяра и за какво и по-късно може би даже да сложим под подозрение тези наши възгледи.

Картата се появява, с цел да ни напомни, че доста от нашите вярвания и модели на подражателство произлизат още от детството и фамилията ни и директно зависят от възпитанието ни и общуването с нашите родителите. Може би е пристигнало времето да осъзнаете, че ехото от това далечно минало към този момент е заглъхнало и не дава отговор на метода на живот, който водите в сегашния миг.

Не бива да забравяме, че доста от нашите преценки се образуват в една обща симбиоза, където идеологическите, религиозни или метафизичен позиции бързо се влива в друга, изграждайки здрава верига между тях. Колко предсказуемо може да бъде вашето мнение? Тази седмица Великият Жрец намерено ще ви изправя пред въпроси и ще ви насърчи и вие от своя страна да поставите под въпрос връзките, които сте основали през живота си.

След като последователно преминете през един вътрешен разбор на хората, предметите и събитията към вас, ще получите точните отговори на това, в какво в действителност вярвате и дали би трябвало да измененията към този момент съществуващото положение на обстановките във вашия живот. Прекарайте седмица в разговор със себе си и не се опасявайте да разрушите старите си настройки и модели на държание.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР