Едно от най-усмихнатите лица на NOVA – репортерът от „Събуди

...
Едно от най-усмихнатите лица на NOVA – репортерът от „Събуди
Коментари Харесай

Репортерът на NOVA Василена Гръбчева с отличие „ТВ чар на годината“

Едно от най-усмихнатите лица на NOVA – репортерът от „ Събуди се “ Василена Гръбчева, получи отличие в категория „ ТВ сексапил “ на премиите „ Мъж на годината “, проведени от Дарик радио. Признанието идва след оспорвано онлайн гласоподаване и финално решение от Академията „ Мъж на годината “.

"ТВ чар” звучи като премия от конкурс за хубост. Всъщност за мен е доста повече. Това е оценка за работата ми, за метода, по който аз описвам историите си. Тази премия е печелена от хора като Лора Крумова и Марина Цекова, тъй че за мен е чест да бъда „ ТВ сексапил ", споделя Василена.

Василена прекрачва прага на NOVA, когато е единствено на 19 години като стажант - кореспондент в утринния блок "Здравей, България ", където получава своето кръщение и се влюбва в малкия екран. Следват 5 години като редактор в "Часът на Милен Цветков ", където споделя, че е научила всичко за малкия екран, публицистиката и най-важното - постоянно да търси другата позиция. От 2016 година е репортерът с усмивката в утринния блок "Събуди се " и всеки уикенд си слага ново предизвикателство.

На церемонията бяха отличени още режисьорът Виктор Божилов, който получи огромното отличие на вечерта, група „ Щурците”, която през 2017 година отпразнува 50 години от сформирането си. Магърдич Халваджиян сграбчи наградата за продуцент на годината за сполучливите продукции, осъществени през 2017 година, а артистът от кино лентата „ Вездесъщият “ - Велислав Павлов, който следва да забележим в петия сезон на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот “, е кинозвезда на годината.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР