Едно от най-симпатичните лица от екрана – Влади Караджов от

...
Едно от най-симпатичните лица от екрана – Влади Караджов от
Коментари Харесай

Караджов вдигна сватба – честито! Вижте хубавата му булка и кой ги венча (Видео):

Едно от най-симпатичните лица от екрана – Влади Караджов от “ Бригада Нов дом “ подвигна женитба, освен това напълно изненадващо даже за булката! Щастливата вест беше обявена от младоженката, която показа фотография и видео във Фейсбук профила си.

Вижте какво написа Цвети в обществената мрежа за сватбата, която е била цялостна изненада за нея:

 Караджов и Цвети

„ Изненада!

Мислите си, че знаете какво е изненада?

Ми не. Не знаете.

Аз най-малко не знаех.

За тези, на които не им се чете – омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах младоженка, споделих „ ДА “ и се целунахме. Но не и ненадейно. Това е в резюме.

Дългата история….

Ами… … Нали е пандемия… Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято… После нямаше къде.. После имаше 100 други неща… Влади предложи преди време… Да подпишем в общината и след това, когато можем, да има женитба.

След консултация с астролог – му предложих 18ти март, тъй като била най-най-най подобаваща, а той подскочи като жилнат. Врачки били. Отряза ме злокобно, аз пък се фръцнах. Скандалче – две – и тематиката завърши. До оня ден.

Отидох на фотоси.. Работен ден като всички други… И внезапно влизат феите…. И споделиха каквото имат да казват….

Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие бясно сърцето.. А да не мърдаш. Не го асимилираш. Имам малко RAM. Очевидно!..

ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане реалност…

А аз не знаех къде се намирам!

Не можех да допускам какво е направил за мен… Само и единствено да ме изненада! Все бях чувала за изненади – само че за женитба – изненада – не бях.

Много значими хора са взели участие в заговора, повече от месец! А той играел театър…

Севда и Никола застанаха до нас. Пред госпожа Фандъкова казахме „ ДА “. За мен беше чест!

Космическа признателност към всички забъркани!

То.. Каквото и да кажа.. Няма да е задоволително мощно, с цел да се приближи като чувство до релнотото прекарване. Това, което ми се случи беше отвяващо – зашеметяващо – ултраумопомрачаващо.

И го обичам. Много. “

 Караджов женитба

Влади и Цвети се срещат на снимачната площадка на „ Бригада Нов дом “. Миналата година той ѝ предложи брак на морето. И двамата имат по едно дете от предходни връзки.

„ По-скоро сме се харесали първо като хора и като персони, тъй като в последна сметка тя вижда в мене някакъв мъж, който очевидно ѝ харесва, аз виждам в нея пък жена, която не е като нормалните, тя има в себе си сила, хъс, може да натиска, може да изисква, което е забавно за един мъж да ги види тези неща първо не в жена си, а в един човек, с който си прекарва добре в отвън работно време и доста екшън по време на работа. Нали знаете най-правилната сентенция каква е за един мъж: „ Ти искаш да си прав или да си благополучен “, аз съм си избрал да съм благополучен “, сподели преди време Караджов в изявление за bTV.

Ето и сладкото видео с цялата изненада, което Цвети качи:

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР