Едно от най-популярните звездни семейства със сигурност е това на

...
Едно от най-популярните звездни семейства със сигурност е това на
Коментари Харесай

Задава ли се трето? Светлана Гущерова със смели планове за 2022 г., семейно попътува преди Коледа

Едно от най-популярните звездни фамилии сигурно е това на плеймейтката Светлана Гущерова. Тя и предприемачът Християн Гущеров са дружно от няколко години, само че към този момент са горди родители на дребната Анелия-Добромира и братчето ѝ Добромир. Но ще спрат ли Светлана и брачният партньор ѝ до тук? Не.

Виж още: Сузанита се пусна единствено по забрадка! Певицата прекара уикенда в джакузи и с забавна компания 

Оказва се, че двамата нямат самообладание да станат родители най-малко още един път. " С мъжа ми към този момент работим по въпроса ", споделя Светлана в изявление. Нещо повече - това ще се случи още през 2022 година, като изказванието идва от персоналната астроложка на Гущерова. 

Истината е, че Светлана Гущерова се допитва до астроложката си за всички най-важни събития в живота си. Така да вземем за пример с нейна помощ определила и деня, и часа на раждане на сина ѝ. Уви, с Анелия-Добромира не съумяла да възнамерява по този начин детайлно раждането, тъй като момиченцено се роди прибързано.

Виж още: Фолк фурията Палома Митева си призна: Имам мъж, съвършен е! 

Иначе семейство Гущерови са на следващото си пътешестване отвън страната. Този път двамата са избрали сърцето на Бавария - Мюнхен. В сторита двамата споделят забележителности от баварската столица, като излиза наяве, че се любуват на най-традиционните за района питиета и храни - бирата и немските сладки. 

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР