Едно от най-обичайните явления при много двойки е партньорите да

...
Едно от най-обичайните явления при много двойки е партньорите да
Коментари Харесай

Защо той никога не те нарича с името ти?

Едно от най-обичайните феномени при доста двойки е сътрудниците да имат специфични благи обръщения един към различен и по-рядко - името на половинката си. Но евентуално и вие сте попадали на една особена порода мъже - тези, които в никакъв случай не сте чували да загатват името ви. Дори и да не сте в съществени любовни връзки. Просто вашето име в никакъв случай не е било изричано от съответния човек.
А знаете ли за какво? Днес ще ви споделим главните аргументи:

Мъжете не изричат името на дамите, с които не желаят да се сближават
Измисляйки всевъзможни умалителни, които звучат толкоз сладко в ушите ви, мъжът се пробва да бъде безпристрастен към вас. По този метод той демонстрира, че не сте единствената жена в живота му, а просто следващото "зайче, котенце, бебче " и каквото друго се сетите. Това е един от признаците, че този човек няма съществени планове да се сближава с вас и за него името ви не е от огромно значение.

Възможно е да си имате работа с затулен тиранин
Интересно наблюдаване на разнообразни психолози сочи, че мъжете, които желаят да управляват половинката си, заменят името ѝ с разнообразни умалителни. По този метод господата, жадни за власт, усещат предимство и обезличават дамата до себе си.

Той просто е нерешителен в себе си
Подобно на тиранина, неувереният мъж заменя името ви с любовно послание, с цел да добие повече самочувствие, като не ви придава огромна значимост. Защото в случай че вие сте просто едно "зайче ", то той ще има повече убеденост в себе си и ще повярва, че е по-силният.

Може да е и от възприятието му за комизъм
По-забавните господа се разпознават отдалеко. И в случай че си имате работа с подобен, то е доста евентуално да не чуете името си, изречено от неговата уста, а да ви измисли прякор, който да е с по-забавно значение. Но това не значи, че не ви почита или че няма топло отношение към вас. Той просто желае да бъдете постоянно усмихната.

Името ви буди неприятни асоциации в него
Знаем, че когато избрани хора ни нараняват или по някакъв метод сме ги запомнили с неприятно, то ние мигновено прехвърляме тази сила към името им. Много е допустимо вашето име да се дублира с това на някоя дама от предишното, което да подухва неприятни мемоари на вашия човек. Не се тормозете и това ще отмине, стига да му дадете време и да придадете напълно нова осцилация на името, което в миналото е будело смут в него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР