Едно от най-обичаните риалити предавания в българския ефир се завърна

...
Едно от най-обичаните риалити предавания в българския ефир се завърна
Коментари Харесай

Хепи Ванче разказа за живота си след Фермата

Едно от най-обичаните риалити излъчвания в българския ефир се завърна с нов сезон в събота. " Фермата “ още веднъж ще прикове феновете пред екраните, този път под мотото " Време за събуждане “.

В продължение на няколко месеца участниците в предаването ще се опитат да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир " Свети Архангел Михаил “ в село Шума. Заедно те ще изградят работещо стопанство, което ще изхранва монасите.

Шестият сезон на предаването беше извоюван от Ваня Илиева, която всички фенове познават повече като Хепи Ванче. Тя се включи виртуално от Гърция в предаването " Тази събота и неделя “, с цел да показа по какъв начин се промени живота ѝ откакто завоюва надпреварата.

" Реших да се метна единствено за малко на лодките за един месец. Да поработя, с цел да изкарам парички и да пътувам “, сподели тя. " Тези извоюваните ще си ги вардя за гарсониерка. “

Младата жена разкри, че е доста спестовна и не би си разрешила да си изхарчи парите.

Както постоянно Ваня е усмихната и щастлива, само че призна, че ѝ липсва " Фермата “.

" Откакто започнаха да промотират новия сезон, доста постоянно се връщам обратно “, сподели тя. " Седя и виждам някакви видеа. Адски огромни късметлии са тези хора, които са влезнали сега. Който има шанса да попадне тям е просто блажен. “

След края на предаването участниците са се виждали много постоянно, само че по-късно всеки е поел по своя път и в последна сметка срещите им са станали по-редки.

" Скоро в действителност имах рожден ден и половината ми звъняха “, разкри тя.

На участниците, които към този момент са вътре във " Фермата “, Ваня би споделила, че към този момент са спечелили, откакто са стигнали до такава степен. Препоръчва да не играят никакви игри и да не се стремят към финала, а да се радват на страстите, още повече, че задачата е толкоз благородна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР