Едно от най-неприятните домакински задължения е миенето на чинии. За

...
Едно от най-неприятните домакински задължения е миенето на чинии. За
Коментари Харесай

4 причини да използвате съдомиялна машина


Едно от най-неприятните домашен отговорности е миенето на чинии. За да си улесните живота, да спестите време и да имате ослепително чисти съдове - купете си съдомиялна машина. Ако към момента се чудите - ето 4 положителни аргументи да го извършите.
1. Пестите време и сила
Ежедневието ни е забързано, с куп задачки и по тази причина сме сигурни, че постоянно оставяте чиниите в мивката за по-късно. Така обаче храната засъхва и е по-трудно след това да ги измиете, а също по този начин може да се появат неприятни миризми в кухнята. Значително по-лесно е да напълните миялната, да изберете подобаващата стратегия и да оставите машината да свърши работата вместо вас.
2. Пестите вода
Освен време и старания, миялните машини пестят и вода. Те употребяват доста по-малко, в сравнение с в случай че миете съдовете на ръка. Което е по-екосъобразно, пък и ще имате по-ниски сметки.

3. По-добра хигиена
Съдомиялната машина измива на по-високи градуси, а също се употребяват препарати, които са доста по-ефективни в убиването на микроби и бактерии, в сравнение с елементарния препарат за чинии. Така може да сте сигурни, че ще имате изцяло чисти, хигиенизирани и блестящи съдове.
4. Част от интериора

Не единствено практичността има значение, само че също по този начин визията и качеството. Когато избирате съдомиялна машина, е значимо да се спрете на модел, който изцяло да дава отговор на вашите потребности. Teka пусна на пазара своята революционна гама съдомиялни за цялостно вграждане с богат набор от стратегии и функционалности.
Немската марка слага акцент върху хигиената в кухнята и грижата за фамилията. На разположение са най-новите технологии като IonClean, която обезврежда бактериите и неприятните миризми под въздействието на негативни йони.

Друга софтуерна оригиналност са инверторните мотори от последно потомство. По-здрави, по-издръжливи, по-тихи – 42 децибела, равносилни на шепот. Важен акцент за Teka са и енергийната успеваемост и грижата за околната среда. Някои от новите модели са с енергиен клас А+++ и с извънредно ниска консумация на вода. Дълъг живот на уреда в комбиниране с ниски разноски.

Системата от датчици SmartSense мери степента на замърсеност на посудата. Така програмата AUTO автоматизирано задава точните количество, налягане и температура на водата.
Изключително комфортна е бързата стратегия с дълготрайност единствено 1 час, която включва миене и сушене. За едва нечиста посуда е подобаваща и още по-кратката Mini30 – цялостно измиване единствено за 30 минути. Времетраенето на някои стратегии може да бъде понижено с до 30% посредством новата функционалност Express.
Програмата GlassCare е предопределена за най-деликатната посуда, като настройва подобаващите температура и налягане на водата за стъклените чаши и купи. PowerWash задава по-високо водно налягане в долната кошница, в която се слагат доста по-замърсените чинии и готварски съдове. Съдомиялните разполагат с всичко належащо за чудесно измиване на всевъзможни съдове.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР