Едно от най-неприятните чувства не само за спортистите, но и

...
Едно от най-неприятните чувства не само за спортистите, но и
Коментари Харесай

“Cashback Месец – 12 000 лв.“ в efbet - Победа дори при Загуба

Едно от най-неприятните усеща освен за спортистите, само че и за всеки човек, е провалянето. Дори от него обаче постоянно могат да се извлекат позитиви и това е главната концепция на актуалната бонус акция на – “Cashback Месец – 12 000 лева “. Платформата за efbet.com трансформира загубата в победа за щастливците, които ще се включат в специфичното предложение.

 

100 лв. безвъзмезден
залог

При разполагаем най-малък
залог от 100 лв. на някои от подбраните авансово срещи, всеки може да взе участие в изтегляне за безвъзмезден залог на стойност 100 лв.. Важно е да се означи, че с цел да взе участие, потребителят би трябвало да е сложил залога си в секцията “На Живо “.

Бонус акцията дава опция за огромни награди през всяка седмица в интервала 18.09 - 15.10.2023 година! Подбраните срещи, които вземат участие в “Cashback Месец – 12 000 лева “, са обозначени със признака “☆ “ предиметоси.

До 48 часа, след края на всеки дуел, се състои изтегляне на инцидентен принцип. То включва всички консуматори, които са взели присъединяване. За всяко събитие даден клиент може да бъде изтеглен един път. В тегленето попадат единствено губещи фишове, а при сполучливо евакуиране -
бонусът непосредствено се зарежда в акаунта.

 

Какво съставлява “ Cashback Месец – 12 000 лева “ и кой може да взе участие?

Общият награден фонд на акцията е 12 000 лв., които са разграничени на равни елементи за всяко от 12-те събития. Както към този момент стана ясно – всеки може да взе участие. Във всяка кампанийна седмица ще има по 3 мача, а за всеки един от тях наградният фонд е общо 1000 лв. (10 спортни
бонуса х 100 лева).

Един клиент може да вземе присъединяване и с трите дуела през седмицата. Тоест, евентуално, може да бъде изтеглен за всеки от 12-те мача по време на акцията, като по този метод да натрупа 1200 лв. под формата на безвъзмездни
залози.

 

Превъртане на
бонуси в “ Cashback Месец – 12 000 лева “

При евакуиране измежду печелившите би трябвало да бъде осъществено и обичайното приплъзване - безплатният
залог би трябвало да бъде подложен на обща стойност 1 път неговия размер, като е наложително да бъде на пазар с коефициент, който е 1.50 или нагоре.

Освен тези условия, е значимо да се знае, че има
залози на секции от избрани маркети, които не се зачитат при сметките за приплъзване на средствата. Такива са:

всички типове азиатски линии;

азиатски хендикап;

еднакъв няма залог;

всички типове “черно/нечетно “.

 

Отговорна игра в efbet.com

Както присъединяване в
бонус играта “Cashback Месец – 12 000 лева “, по този начин и всички останали спортни залози, казино игри и игри на шанса, са с единствена функционалност - развлечение. Те не са метод за замогване и издържане!

Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост. Повече информация за виновния хазарт и предварителната защита от опасности можете да намерите в секцията „ Разумно залагане “ на efbet.com, както и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР