Едно от най-наблюдаваните политически събития, срещата между Доналд Тръмп и

...
Едно от най-наблюдаваните политически събития, срещата между Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Ето защо цял свят въздиша по Мелания! Тоалетите на първата дама, които заслепиха дори холивудските знаменитости

Едно от най-наблюдаваните политически събития, срещата сред Доналд Тръмп и Владимир Путин, само че и като цяло европейската обиколка на американския президент, завърши.
Както предходната година, когато първата двойка на Съединени американски щати бе за първи път на обиколка из Европа, по този начин и тази ще върнем лентата обратно, с цел да погледнем тоалетите, с които Мелания Тръмп се показа.
Всеки тоалет бе фотографиран, показан и коментиран в интернет.
Най-сериозно усещане направи дългата жълта рокля, с която първата дама на Щатите бе на специфичната вечеря в двореца Бленъм, където тя и Доналд се срещнаха с Тереза Мея, която бе придружавана от своя брачен партньор.  View image on Twitter

" Ню Йорк таймс " написа, че брачната половинка на Тръмп изпраща ясно обръщение с тоалетите си, най-много с въпросната жълта рокля, напомняща на тази, с която е принцесата от " Красавицата и звяра ".
Преди всичко би трябвало да се означи, че нейните облекла от самото начало бяха съобразени с местата и събитията, на които участва. Те бяха елегантни, само че не прекомерно доста.
Най-отличителното е, че резервират женствеността на Мелания. Дори при срещата с кралица Елизабет II, брачната половинка на Тръмп се придържа към бизнес облеклото, само че с наблягане на извивките.
И това е забавно: Очарователната Мелания Тръмп скри шапката на британците с ослепителните си тоалети (СНИМКИ) - четете на jenata.blitz.bg.
Прави усещане, че във Англия Мелания не носи шапки, даже по време на срещата си с Елизабет Втора. Тя не изневерява на стила си да бъде практична, само че съвременна.
Макар този път Мелания да не бе заложила на по-екстравагантни модели, както през 2017 година и прословутото 3D сако от зимната сбирка на Долче и Габана, обсипано с цветя и струващо 50 хиляди $, първата дама съумя да наподобява добре в своите рокли.





И това е забавно: Това е майката на Мелания Тръмп. Можете ли да повярвате, че е на 72 години! (СНИМКИ) - четете на jenata.blitz.bg.



Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР