Едно от най-любимите предавания на зрителите на bTV се завръща

...
Едно от най-любимите предавания на зрителите на bTV се завръща
Коментари Харесай

Мария Силвестър за COVID-19: Най-ужасното е страхът от неизвестното

Едно от най-любимите излъчвания на феновете на bTV се завръща през 2021 година „ Бригада Нов дом “ ще продължава да трансформира човешки животи и съгласно водещата Мария Силвестър това е най-важната причина предаването да бъде толкоз известно. Тя беше посетител в студиото на „ Тази събота и неделя “, откакто се възвърне от ковид.

Мария Силвестър показа, че е изкарала вируса дружно със сина си. Двамата са имали идентични признаци – без температура, само че със мощен световъртеж и изнемощялост. Те мъчно са ставали от леглото и им е било толкоз зле, че даже не са можели да четат. Най-страшното за нея обаче е бил страхът от незнайното.

В последна сметка Мария Силвестър, с неподражаемото си възприятие за комизъм, намира собствен метод да се бори със страха. Един ден водещата стартира да се смее на вируса и да го приканва да си отиде. По същия метод се оправих и с егото си, показа тя.

Водещата предизвиква хората да не се поддават на страха и на суматохата, само че и да не бързат да си вършат изводи, защото всеки човек изкарва вируса друго и той не трябва да се подценява. Наближават коледните празници и това е добър случай да подкрепим българските компании, които са в рецесия, като купим коледни дарове от тях.

За водещата страданието не е нещо непознато, тъй като около работата си за „ Бригада нов дом “ се е сблъскала с доста фамилии, които са в тежко финансово състояние. Тя няма по какъв начин да остане безчувствена към тези тежки истории.

Вижте цялото изявление от предаването " Тази събота и неделя " на уеб страницата LadyZone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР