Едно от най-големите състезания в света Рамус София Оупън, което

...
Едно от най-големите състезания в света Рамус София Оупън, което
Коментари Харесай

Страхотни битки и два медала за България на Рамус София Оупън

Едно от най-големите надпревари в света " Рамус София Оупън ", което се оказа и последната интернационална таекуондо демонстрация преди пандемията, даде рестарт на интернационалните шампионати от Световния календар този уикенд в София, осведомят от федерацията ни.

Най-добрите състезатели на планетата се впуснаха в борби за медалите, които носят точки за класиране на олимпийските игри в Токио 2021. В конкуренцията на над 50 олимпийски, международни и континентални медалисти българите съумяха да завоюват два бронзови медала - за Владимир Далаклиев и за Божидар Аврамов.

Далаклиев победи национални състезатели на Полша, Сърбия и Гърция. Поради травма във втората среща Влади не излезе за полуфинала. Треньорският щаб реши да го запази и да може да се възвърне за Европейското състезание другия месец в София.
 Националите по таекуондо мерят сили в шампионат с топатлети, българин с влиятелен пост в европейското съдийство
Националите по таекуондо мерят сили в шампионат с топатлети, българин с влиятелен пост в европейското съдийство

От през вчерашния ден в Техеран е и президентът на БФТ Слави Бинев

Божидар Аврамов направи доста мощни борби, като по пътя към медалите в профил националите от Полша, Албания и настоящия европейски първенец от Хърватска Ловре Бречич. На полуфинала Божидар водеше до последно против испанец, само че позволи поврат в края на срещатата.

В последните години " Рамус София Оупън " се трансформира в едно от най-големите и мощни шампионати и се радва на сериозен интернационален интерес. Тази година се включиха над 700 участници от 50 страни. За мощната конкуренция на тази конкуренция приказва и фактът, че много олимпийски и международни медалисти останаха отвън призовото класиране този път.

Организаторът Димитър Михайлов показа, че е получил поздравления от всички ръководители на тимове за куража да провежда сполучливо първото интернационално съревнование след пандемията.
 Министър Кралев откри интернационалния шампионат по таекуондо
Министър Кралев откри интернационалния шампионат по таекуондо " Рамус София Оупън "

Двубоите стартират в 09:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР