Едно от най-големите открития на изминалия вече сезон Хвича Кварацхелия

...
Едно от най-големите открития на изминалия вече сезон Хвича Кварацхелия
Коментари Харесай

Грузинското откритие на Наполи мечтае да играе за Реал Мадрид

Едно от най-големите открития на миналия към този момент сезон Хвича Кварацхелия мечтае да играе за Реал Мадрид. Това показа бащата на футболиста на показване на книга за сина си, написана от италианският публицист Емануеле Джулианеле. Кварацхелия старши призна, че самият той поддържа Барселона, само че синът му е почитател на “лос бланкос ”.
 Пари Сен Жермен се отхвърля от Ким Мин-Жае Пари Сен Жермен се отхвърля от Ким Мин-Жае
“Най-големите упоритости на Хвича са да завоюва Шампионската лига, да бъде футболист на Реал Мадрид и да играе на най-високо равнище с националния тим на Грузия, ” съобщи татко му по време на представянето на книгата.

Това не е нещо ново, като още преди месеци сходно изявление направи и сътрудникът на играча Мамука Жугели.

“Баща му Бадри и аз сме почитатели на Барселона, само че Квара обича Мадрид. Той е състезател за това равнище и има качествата да играе за тях, ” съобщи тогава грузинецът. Крилото мина през предишното лято за малко над 11 милиона евро в Наполи от Динамо (Тбилиси), само че направи ефектен сезон с 12 гола и 13 асистенции и бе един от играчите с максимален принос за спечелването на Серия А от “партенопеите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР