Едно от най-дискутираните бивши гаджета на ДесиСлава – Галин Иванов,

...
Едно от най-дискутираните бивши гаджета на ДесиСлава – Галин Иванов,
Коментари Харесай

Бившият На Деси Слава Вдигна Тежка Сватба На Малдивите

Едно от най-дискутираните някогашни гаджета на ДесиСлава – Галин Иванов, мина в тима на женените мъже. Футболистът на „Славия“ подвигна женитба на Малдивите в навечерието на Коледа.

Той и обичаната му Диляна си споделиха „да“ на неповторима гала. Двамата влюбени се венчаха по локалните обичаи на павилион в океана. В дните преди сватбата много хора от личния състав на тузарския хотел „Четири сезона“ бяха впрегнати в организацията.

На церемонията участваха единствено най-близките на младоженците. Младоженецът и булката бяха заложили на бялото за костюма и роклята, които също бяха съобразени с локалните обичаи. Всичко е било украсено със стотици естествени цветя, поръчани особено за звездното събитие от столицата Мале, написа „България днес“. Венчавката бе осъществена от поп. Местна група се грижела за положителното въодушевление както на влюбените, по този начин и на техните посетители. За сватбата на Галин и красивата му брачна половинка Диляна ще се приказва дълго на острова.

„Още не можем да осъзнаем какво ни се случи. Много сме щастливи и благодарим на всички за пожеланията, които получихме“, споделиха младото семейство Иванови.

Церемонията на венчавката не е единственият необикновен спомен за двамата. Преди време Галин предложи брак на Диляна на голяма яхта, до момента в който почиваха във Венеция.

Преди да срещне брачната половинка си, Иванов имаше връзка с фолкдивата ДесиСлава, която е много по-голяма от него. Двамата дълго криеха връзките си, като обясняваха, че са единствено другари. Те бяха разкрити от Азис в шоуто, което водеше. Това постави край и на огромното другарство на двете фолкзвезди.

Връзката сред ДесиСлава и Иванов не изкара дълго, само че двамата и до през днешния ден са в отлични връзки. Често се случва Галин и към този момент законната му половинка да се забавляват на участия на фолкдивата. Тя самата също е щастлива в персоналния си живот – чака дете от гаджето си – боксьора Благой Найденов.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР