Едно от главните условия на Мегзит, което принц Хари и

...
Едно от главните условия на Мегзит, което принц Хари и
Коментари Харесай

Хари и Уилям няма да се помирят никога, защото…

Едно от основните условия на " Мегзит ", което принц Хари и жена му Меган сложиха пред останалите членове на кралското семейство, бе наложителна среща за преразглеждане, която ще се състои след по-малко от половин година.

През март двойката ще би трябвало да се върне във Англия за значим диалог с роднините, на който да се реши по какъв начин ще продължат нещата.

Дотогава, както настояват публицистите, Хари ще би трябвало да постави всички старания, с цел да се сдобри с брат си Уилям.

Наскоро медиите на Острова оповестиха, че раздорът сред двамата е настъпил доста преди появяването на някогашната американска актриса.

Според някои източници, по-малкият си на принцеса Даяна постоянно се е чувствал като " авариен вид ". А съгласно известия в медиите, и отношението към него е бил точно такова.

Преди дни историкът и кралски биограф Робърт Лейси разкри пред Newsweek за какво не има вяра, че Уилям и Хари ще се помирят в миналото. " Хари няма да се откаже от това, на което Меган го е научила. А дворцовото общество няма да може да одобри това, което тя предлага ", изясни писателят.

Той също по този начин даде да се разбере, че има изискване, при което връзките сред синовете на Даяна ще бъдат дефинитивно разрушени. Това ще се случи, когато по-големият брат си присвои военното звание генерал-капитан на Кралската морска пехота, което преди е принадлежало на Хари.

Това, по думите му, ще накърни гордостта на дребния наследник на лейди Ди дотам, че той може дефинитивно да прекъсне всички връзки с брат си.

" С всеки минал ден разривът става все по-голям ", споделя английският историк.

Лейси изрича и друга скандална теза - че на Хари и Уилям от дълго време им е било заложено от другари да се трансфорат в най-големи врагове.

" Смятахме, че вълненията, хаосът и нещастието от 80-те и 90-те години с присъединяване на родителите им са завършили. Сега всичко оживя още веднъж. Хари и Уилям са наследството на цялата тази сърдечна болежка ", отбелязва писателят.

Разбира се, той има поради брака на лейди Даяна и принц Чарлз, забежката на сина на Елизабет II с Камила Паркър Боулс, последвалият бракоразвод и неочакваната гибел на принцесата на Уелс през 1997 година

Лейси е уверен, че Хари и Уилям са си създали изцяло разнообразни изводи от тази несъмнено трагична история.

" И двамата приказват за значимостта на психологичното здраве и осъзнават, че са уязвими психически. Но те се оправиха с това по друг метод ", акцентира той.

Уилям взема решение да ревизира връзката си с Кейт Мидълтън и ѝ предложи брак едвам след 9 години. Той не искаше да следва стъпките на родителите си, чийто годеж се случи доста бързо.

От ранна възраст Елизабет II му внушава, че ще стане крал, и той искаше да се увери, че Кейт е почтено момиче, което ще стане негова поддръжка и опора, когато заеме трона.

Хари научава тъкмо противоположния урок: от негова позиция той става жертва на " уречен брак " сред неопитната Даяна и по-освободения Чарлз.

" Отношението му беше такова: " Аз не считам да позволявам грешките на родителите си и ще се оженя по обич ". И той беше толкоз благополучен и горделив да заяви, че обича Меган съвсем от момента, в който я е срещнал през 2016 година Той се ръководеше точно от този подтик ", прибавя Лейси.

През март 2021 година цялото семейство ще се събере още веднъж на масата за договаряния, с цел да реши какво да прави по-нататък - дали Хари и Меган ще се върнат. Според Лейси, това е съвсем невероятно.

" Помирението наподобява все по-малко евентуално. Не виждам път обратно за Хари ", отбелязва специалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР