Едно чуждо разузнаване няма да потърси портиера, разбира се. Явно

...
Едно чуждо разузнаване няма да потърси портиера, разбира се. Явно
Коментари Харесай

Каракачанов: Чуждото разузнаване няма да търси портиера

Едно непознато разузнаване няма да потърси портиера, несъмнено. Явно полковникът е посочил някакви качества. Така вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов отговори на въпрос за какво е наградил преди години хванатия да шпионира в интерес на Русия полк. Петър Петров.

" Този човек е награден 4 години преди да бъде задържан за закононарушение. Била му е връчена премия за дългогодишна работа ", сподели още вицепремиерът пред Нова ТВ.

" Информацията е забавна и скъпа - целия свят желае такава. Явно сме тормозили някого с модернизацията на армията, с цел да имаме шпиони ", разкри Каракачанов и добави: " Шпионажът е измежду най-древните занаяти ".

Той разви доктрина за друго пресмятане на смъртните случаи у нас и в прилежащите на нас страни. Каракачанов е на мнение, че методологията е друга, само че акцентира, че това е единствено негово съмнение. Възможно било и българските медици да показват данните почтено и намерено и казусът да е в прилежащите страни. Ако влезе в ръководството, водачът на Вътрешна македонска революционна организация изясни, че би наложил ограничения като във Военно-медицинските лечебни заведения.

„ България няма по-висока смъртност от своите съседки. Ние отчитате всеки смъртен случай, даже и тези с голям брой съпътстващи болести, а другите страни имат друга методология на отчитане. Военно-медицинските лечебни заведения, за които аз давам отговор, се оправят съвършено с пандемията. Дори въведохме военни ограничения, с цел да подпомогнем болниците”, сподели още той.

Каракачанов е на мнение, че по време на избори най-вече се лъже и отхвърли да разяснява слуха, че е допустимо да не се проведат избори. Подобна обстановка не е коментирана на никакви институционални равнища, акцентира още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Провеждаме избори по време на пандемия. И други го вършиха преди нас. Аз считам, че Централната изборна комисия ще се оправи, само че е обикновено да има опасения. Вероятно ще се забави поради двата типа гласоподаване, могат да зародят и разногласия, най-много поради гласуването в чужбина. Да не гадаем, в последна сметка такава е ситуацията”, счита той.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация се надява изборите да преминат чисто, почтено и с опция всеки да може да упражни правото си на глас макар обстановката.

„ За четири години от Вътрешна македонска революционна организация показахме какво желаеме. Имаме доста ясно идеологически визии, тези. Ние бяхме тези, които доста ясно и изрично си отстояваха позицията – и във връзка с Северна Македония, и по връзки на приходите на възрастните хора. Това ни е визията. Смятам, че в края на краищата на парламентарни избори всяка една политическа мощ се явява, с цел да ревизира дали хората, които са определени на предходните избори, към момента имат доверие. Не съм от тези, които кандидатства за всичко”, безапелационен бе Каракачанов.

Относно Северна Македония и корекция в Европейски Съюз, която осъжда „ провокативни изказвания на държавни представителите, Каракачанов изясни, че не признава „ безсмислиците, наречени политическа коректност”.

„ Да кажеш истината за Македония не е несъгласие на някакъв контракт. За мен няма нови и остарели полезности, има български национални полезности, национална идея и български интерес. Когато някой в Северна Македония се пробва да се гаври с България, да наскърбява българите и най-много да мачка и да унижава българите в самата Македония, аз няма по какъв начин да бъда политически правилен. Аз предизборно ви давам обещание, че ще не преставам да бъда политически неточен, до момента в който не си избият този антибългарски чип от главите”, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР