Едни предсрочни избори в тази ситуация са нещо много рисково,

...
Едни предсрочни избори в тази ситуация са нещо много рисково,
Коментари Харесай

Тома Биков: Предсрочни избори в тази ситуация са голям риск

" Едни предварителни избори в тази обстановка са нещо доста рисково, само че това, което вършат ръководещите всеки минал ден е надалеч по-рисково. " Това съобщи в ефира на БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Преди избор на съмнение би трябвало да мине актуализацията на Бюджета, добави той.

Според националният представител Бюджетът на страната не дава отговор на действителността. Като основна причина той посочи това, че Бюджета планува 5,6% инфлация и 4,8% стопански напредък.

Биков съобщи, че не има вяра на премиера Кирил Петков, тъй като неговите изказвания " постоянно се опровергава след към 3-4 дни ". По думите му министър председателят дестабилизира страната със своята непросветеност.

Той разяснява и тематиката за доставките на газ от Русия. Във връзка с информацията, че Германия и Италия са споделили на техните енергийни компании, че могат да отворят сметки в рубли, с цел да продължат да купуват съветски газ, без да нарушават европейските наказания против Москва, депутатът от ГЕРБ изрече терзание, че България може да се окаже в позиция на " свръх ястреби ":

" И ние да сме най-глупавите в целия Европейски Съюз. Всички да вземат съветски газ, а само ние да сме свръх ястреби в това отношение ".

Биков добави и че, Кирил Петков не е преговарял с държавното управление на Съединени американски щати, тъй като американското държавно управление не търгува с газ, търгуват частни компании.
 ГЕРБ разгласи, че лъжата е второто име на Петков
ГЕРБ разгласи, че лъжата е второто име на Петков

Сачева зове пенсионерите да не слушат правителството
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР