Едни от звездните родители на 2021 г. със сигурност са

...
Едни от звездните родители на 2021 г. със сигурност са
Коментари Харесай

Когато мечтите се сбъдват: Искра и Данчо от "Един за друг" имат дъщеричка, стартираха и свой бизнес

Едни от звездните родители на 2021 година сигурно са Искра и Данчо - спечелилите от първия сезон на " Един за различен ". През февруари двамата станаха родители на дребната Елинор.

Елинор е същински подарък от Бога за двойката, която дълго време прави опити за бебе, а Изи даже претърпява и импровизиран аборт през годините. Но всичко това е зад тила им. 

Виж още: Наистина ли Рачков и Анита се разделят? Двамата безапелационни за мълвата 

Въпреки че станаха родители през февруари, Изи и Данчо не бяха показвали щерка си в обществените мрежи дълго време. Малката Елинор " дебютира " онлайн за първи път през май, когато Искра написа прочувствено послание към щерка си, което може да видите под фотографията.

Виж още: Като две капки вода: Мани от " Игри на волята " сподели майка си, като сестри са! 

Самата Елинор към този момент е съвсем на 7 месеца, а родителите ѝ реализираха и друга своя фантазия - отвориха магазин за бебешки артикули, аксесоари и детски храни.

Виж още: Среднощно къпане в морето: Звездата от „ Братя “ Сара Драгулева разгорещи пристрастеностите в нета 

Други две двойки от първия сезон на " Един за различен " също са в трепетно очакване на своите наследници. Калина и Емо са в режим " назад преброяване ", а неотдавна стана ясно, че и Момчил и Веселка също чакат бебче.

Изображение: https://www.instagram.com/iskra_official_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР