Едни от най-обичаните родни инфлуенсъри Павел Колев и Христо Стефанов,

...
Едни от най-обичаните родни инфлуенсъри Павел Колев и Христо Стефанов,
Коментари Харесай

Инфлуенсърите Павел Колев и Ицака с ново важно послание към феновете си |

Едни от най-обичаните родни инфлуенсъри Павел Колев и Христо Стефанов, известни като “Играчите ”, скоро пуснаха ново видео в партньорство с националната акция “Намери различен метод ”. Сюжетът на клипа е доста занимателен и в същото време oтправя значимо обръщение към аудиторията.

Във видеото Павел и Христо посрещат Габриел, задграничен инфлуенсър, пристигнал да снима влог у нас. Оказва се, че той приказва единствено френски език и връзката посред им е сложна и доста комична. Прекарват през целия ден изпълнен със занимателни обстановки, а най-после Играчите изпращат Габриел до гарата. Там се оказва, че той знае малко български език, само че не им е споделил. Дава им доста умен съвет, какъв е той и по какъв начин реагират Павел и Ицака, гледайте тук:

Видеото провокира огромен интерес като за няколко дни събра над 100 хиляди гледания, а по мненията на потребителите си проличава, че огромна част от аудиторията утвърждава посланието на клипа.

“Браво момчета, нещо свястно най-накрая, веселя се, че има младежи с европейско мислене. Само триумфи ”, написа един от потребителите.

“Много добре направихте като започнахте да вкарвате поука във видеата си! Радвам се, че желаете да извършите вашите почитатели по-добри хора, а не като някои други ютубъри, които им пълнят главата с простотии. Все отново хората взимат образец малко или доста от вас ”, гласи различен коментар.

Павел Колев и Ицака застават зад посланията на акция “Намери различен метод ” още от нейното начало. Те осъзнават, че като известни персони носят отговорност пред своите почитатели и е значимо да дават добър образец.

“За нас е значимо видеата ни да имат готино обръщение към младите. Много сме радостни от отзивите, които това видео провокира, тъй като в действителност е значимо да бъдем толерантни и по този метод да живеем в един по-добър свят ”, споделя Павел Колев.

Кампанията “Намери различен метод ” цели да развие уменията на младежите за справяне с манипулативното наличие онлайн. Чрез шерването на атрактивно наличие демонстрира, че да бъдеш търпелив е извънредно значимо, както и че всички хора са разнообразни и в това няма нищо неприятно.

Кампанията е част от информационна организация Intelday Solutions в партньорство с Център за проучване на демокрацията и Фондация „ Приложни проучвания и връзки “.

Други атрактивни материали, както и повече информация за “Намери различен метод ” може да откриете тук:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР