Едни от най-големите представители на туристическия бранш настояват Зарица Динкова

...
Едни от най-големите представители на туристическия бранш настояват Зарица Динкова
Коментари Харесай

Писмо до Главчев от най-големите представители на туристическия бранш

Едни от най-големите представители на туристическия отрасъл упорстват Зарица Динкова да остане министър. Това излиза наяве от писмо, изпратено до служебния министър председател Димитър Главчев. Под него са се подписали шефът на " Албена " Красимир Станев, притежателите на вериги от хотели Григор Фиданов и Венцислав Танчев, Веселин Данев - изпълнителен шефа на " Либена България ", Иван Грошев - ръководител на Асоциацията на инкаминг организациите и Сийка Кацарова - ръководител на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и вицепрезидент на Европейската СПА асоциация.

В писмото те показват, че през последните месеци взаимно с Динкова като министър на туризма е почнала смяна в рекламата на България, чиято цел е да се върнем на европейската туристическа карта. Продължаването на тази политика било извънредно значимо за цялата страна и за Черноморието, което давало 70% от приходите в туризма.

Освен това Динкова открила градивна и ориентирана към съответни резултати връзка с туристическия бранш. Стартирала и редица начинания, измежду които и стратегия за маркетингова поддръжка на черноморските общини.

Туристическият бизнес страда от неналичието на справедлива поддръжка през последното десетилетие и запазването на Динкова като министър е доста значимо, с цел да продължат положителните резултати, уверени са представителите на сектора. Дипломатическият опит на Динкова пък давал опция тя да основава положителни контакти с най-големите европейски туроператори, с европейските управляващи и Еврокомисията.

В петък при връчването на мандата за сформиране на служебно държавно управление президентът Румен Радев съобщи, че Главчев може да прави промени в препоръчаните министри до края на деня в понеделник. В листата с препоръчани министри за туризма е подадена името на продуцента Евтим Милошев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР