Едни от най-големите имена в българския волейбол - Борис Гюдеров

...
Едни от най-големите имена в българския волейбол - Борис Гюдеров
Коментари Харесай

Борис Гюдеров и Васил Симов вече са част от Международната волейболна зала на славата

Едни от най-големите имена в българския волейбол - Борис Гюдеров и Васил Симов влязоха публично в Международната волейболна зала на славата (IVHF), която се намира в град Холиоук, щата Масачузетс (САЩ).

Борис Гюдеров е определен в категория „ Играчи “, а Васил Симов получава огромната чест единствен през този сезон в категория „ Треньори “.



За номинацията на двете огромни родни митове имат заслуга Българска федерация по волейбол, управата на град Перник, както и българинът Атанас Ваклинов, който живее в Америка и който е бил играч на Борис Гюдеров в Миньор (Перник).



Официалната гала беше извършена на 09.11.2019 година Семейството на господин Ваклинов беше упълномощено да получи плакет и специфичен пръстен на името на Васил Симов. От страна на Борис Гюдеров плакета получи неговата щерка Ваня Гюдерова.



Това е огромно и следващо самопризнание за българския волейбол и неговите триумфи на международно равнище през миналите години. Страната ни и родният волейбол се гордеят двамата велики български волейболисти.



Благодарим на семейство Ваклинови за предоставените фотоси и видео.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР