Едни от най-богатите порнозвезди днес получават големи филмови хонорари, имат

...
Едни от най-богатите порнозвезди днес получават големи филмови хонорари, имат
Коментари Харесай

Звездите, които са натрупали милиони от филми за възрастни

Едни от най-богатите порнозвезди през днешния ден получават огромни кино възнаграждения, имат собствен личен бизнес и артикули, като книги и секс играчки, които оферират. Ето и кои са имената в порноиндустрията, които имат най-внушителна банкова сметка.

Лексингтън Стийл

Състояние: 6 милиона $

Друг деец от порноиндустрията е Лексингтън Стийл, който се е снимал в над 1000 кино лентата. Развива се като продуцент и основава две продуцентски компании за филми за възрастни. Преди да навлезе в порноиндустрията Стийл е бил брокер на недвижими парцели.

Виж още:

Кейти Морган

Състояние: 6 милиона $

Кейти навлиза в порноиндустрията, поради незабавна потребност от пари, с цел да заплати гаранцията си. Актрисата е хваната да придвижва 45 кг трева. Кейти се бързо се трансформира в звезда и скоро се трансферира в киното, където също изкарва положителни възнаграждения.

Бри Олсън

Състояние: 7 милиона $

Олсън стартира да работи за една от най-големите компании в порно промишлеността и бързо се осъществя като една от най-хубавите актриси в жанра. Снима се в музикални клипове и телевизионни излъчвания и е на кориците на няколко списания.

Виж още:

Мария Такаги

Състояние: 7 милиона $

Започва кариерата си като модел и телевизионна актриса. Снима се в няколко голи фотосесии преди да стартира да се снима в порнофилми. Само за година печели пет награди за най-хубава актриса. Въпреки, че не остава дълго, снима се единствено в 15 кино лентата, Такаги съумява да натрупа солидно положение от кариерата си на порноактриса.

Рон Джеръми

Състояние: 7.5 милиона $

Актьорът и неговите непокътнати мустаци вземат присъединяване в 2216 кино лентата, а като режисьор се изявява в 285. Рон е считан за една от най-големите порнозвезди. В порнофилмите, в които е взел участие е спал с съвсем 5000 дами.  

Джеси Джейн

Състояние: 9 милиона $

Джеси е носителка на голям брой награди за осъществяванията си във филми за възрастни. Тя е извънредно добре платена актриса, има своя лична марка, лична линия секс играчки и марка текила.

Виж още:

Питър Норт

Състояние: 11 милиона $

Друга легенда в сектора е Питър Норт.  Той взе участие в над 200 порно кино лентата, режисира повече от 70. Има лична продуцентска компания и продуцира повече от 20 кино лентата. Той е малко над 60, само че съумява да се задържи на върха в порно промишлеността.

Тера Патрик

Състояние: 15 милиона $

Започва своята кино кариера през 1999 година, когато взе участие в няколко излъчвания. Тера се трансформира в една от най-успешните порноактриси на своето време. През 2008 година завършва филмовата си кариера, само че съумява да резервира положението си с помощта на личната си компания, уеб уебсайт и други бизнес инициативи.

Джена Джеймисън

Състояние: 30 милиона $

Джеймисън е известна като „ кралицата ” на жанра. Голяма част от приходите ѝ са свързани с персоналния ѝ бранд, който включва книги и други артикули. Освен това от Plaboy имат предпочитание да купят уеб страницата ѝ.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР