Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди

...
Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди
Коментари Харесай

Скандалната психоложка на националите се намърда в телевизията на Слави, дава му съвети за личния живот

Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди в малкия екран на Слави Трифонов. Добилата скандална популярност около нападките на Николета Лозанова терапевтка получи своя графа в шоуто на гологлавия водещ, видя HotArena.

Блондинката ще разяснява злободневни тематики. Тя получи предлагането за работа, откакто плени Слави с чара си. " Ти си толкоз красива за психоложка ", възкликна Трифонов в наличието на Лилия.

Стефанова влезе и в ролята на психоложка на Слави. Тя му даде някои скъпи препоръки за персоналния живот. Според нея, в случай че човек си повтаря какъв брой е сполучлив и има вяра в любовта, рано или късно всичко ще се подреди. Тя разкри още, че се занимава с клинична логика на психиката и има богат опит с всевъзможни поведенчески промени, написа " България Днес ".

Не бе подминат и абсурдът с Николета Лозанова. Плеймейтката, която е измежду любимките за скечове на Слави, още веднъж бе избъзикана от него. " Николета не беше ли предходната психоложка на националния тим?! ", запита той. Tова провокира плевел смях от страна на Лилия.

" Не съм чувала такова нещо ", сподели тя. След това добави, че не обръща внимание на рецензиите. Те означавали, че си е свършила добре работата.

Слави обаче не остави Николета на мира. " Тя беше доста заангажирана с националния тим и с някои от футболистите дружно си гледат децата ", продължи с шегите Трифонов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР