Една зодия ще разбере цената на мълчанието днес. Тя не

...
Една зодия ще разбере цената на мълчанието днес. Тя не
Коментари Харесай

Една зодия да мълчи днес, друга да се огледа около себе си

Една зодия ще разбере цената на мълчанието през днешния ден. Тя не би трябвало да се впуска в полемики, с цел да не провокира скандал. Друга зодия обаче би трябвало да направи противоположното – да приказва за проблемите си и да се огледа в очите на близките.

Какво още вещаят звездите през днешния ден – вижте хороскопа си, показан от Факти.бг.

ОВЕН - Днес би трябвало да се огледате в очите на близките и не, с цел да видите личния си искра, а с цел да откриете минусите, колкото и да е необичайно даже и вие ги имате. Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.

ТЕЛЕЦ - Отново са ви налегнали парични грижи, няма по какъв начин – в този момент се заплащат сметките. Успокояващото е, че имате задоволително другари, които ще ви оказват помощ при положение на потребност. Направете нещо хубаво за себе си и може би ще разсеете тези битови мисли.

БЛИЗНАЦИ - Вие като че ли все търсите метод да се позабавлявате малко повече. И през днешния ден няма да имате въодушевление за работа, а няма кой да ви анулира, можете да решите прекомерно автентично този въпрос, стига да помислите.

РАК - Доста комплициран се обрисува днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, тъй като единствено ще се ядосвате. Вкъщи могат да зародят съществени несъгласия, поради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо значимо през днешния ден, единствено ще развалите вечерта на всички.

ЛЪВ - Събота е ден за отдих и възобновяване на силите. Опитайте се да мислите за нещата, които ви въодушевяват, вместо за тези, които Ви напрягат.

ДЕВА - Всички се приготвят за отмора, а вие трупате работа и отговорности. Няма метод, ще би трябвало да доработвате изключително. И да се заричате, че идващият път няма да поемате непостижими задания, няма да го извършите, тъй че просто приключете започнатото.

ВЕЗНИ - Добър ден за почистване. Днес сполучливо можете да се избавите от всичко излишно. Въпреки умората ще усетите облекчението, а и самият ден носи обръщение за практични и потребни действия.

СКОРПИОН - От известно време като че ли сте различен човек, наподобява поемате повече отговорности, в сравнение с можете да понесете, а това неизбежно покачва напрежението към вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.

СТРЕЛЕЦ - Заредени сте с доста вътрешна сила и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази настройка ще подтикне мнозина да чертаят дълготрайни проекти. Не давайте пари назаем.

КОЗИРОГ - Ден за възобновяване на силите. Самият ден не е доста енергиен, по тази причина е подобаващ само за духовни практики. Избягвайте разногласия и разправии.

ВОДОЛЕЙ - Днес е много комплициран ден за вас. Имате да уреждате много забавени отговорности. Контактите ви с властта няма да са доста розови, въоръжете се с самообладание и благи думи, с цел да можете да отваряте стоманени порти.

РИБИ - Днес може да чувствате известно напрежение, само че е от многото задания, които сте си сложили. Така или другояче ще се справите ослепително, за какво се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете неприятното си въодушевление и погледнете по-бодро света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР