Една връзка не може да мине без моменти, в които

...
Една връзка не може да мине без моменти, в които
Коментари Харесай

Как да разбереш дали се намираш в токсична връзка

Една връзка не може да мине без моменти, в които сме (меко казано) нелюбезни към колегата. Когато обаче напрежението и кавгите с него се трансфорат допълнително от кратковременен интервал, истината евентуално е, че се намираш в токсична връзка.

Встрани от физическото принуждение, някои неправилни практики в отношенията може да се сметнат за начини за справяне с дадена обстановка . Това обаче е неправилно, защото подобен вид държание спада към признаците на една нездравословна за сътрудниците връзка.

Такива съгласно доктор Джон Готман са следните категории, които той още назовава „ четирите конника на Апокалипсиса “: непрекъснато критикуване, постоянно заемане на отбранителна позиция, пренебрежение и игнориране .

Към тези видове държание спадат разнообразни привички, за чието преодоляване има и разнообразни способи.

Първата стъпка към смяната е осъзнаването на казуса. Затова в случай че имаш подозрения, е добре да преразгледаш връзките си и помислиш дали в твоята връзка няма някои от тези признаци.

 6 признака, че се намираш в токсична връзка  6 признака, че се намираш в токсична връзка  6 признака, че се намираш в токсична връзка  6 признака, че се намираш в токсична връзка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР