Една учителка остана доста обидена, когато отвори коледния подарък, който

...
Една учителка остана доста обидена, когато отвори коледния подарък, който
Коментари Харесай

Учителка избухна, след като разопакова обидния коледен подарък на училището за нея

Една учителка остана много " афектирана ", когато отвори коледния подарък, който й беше даден от нейното учебно заведение, а други не можаха да си увият главата към странния подарък също.

Не е извънредно учителите да бъдат затрупани с нови чаши или кутии шоколад от своите възпитаници по време на коледния интервал и постоянно са признателни за всеки подарък, който получат от техните зеници – колкото и дребни да са. Но една учителка показа ужаса си от един подарък, който получи от своя шеф, а не от възпитаник или родител. Вместо да получи шоколадови бонбони, бисквити или различен типичен коледен подарък, учителят получи тест за Covid.

Във видеоклип, споделен в нейния акаунт @lil.yambs в TikTok през 2022 година, учителката по изобразяване се мъчеше да сдържи разочарованието си, до момента в който показваше подаръка. Тя се чудеше дали не се държи като „ безсрамник “, като си мислеше, че учебното заведение ще й даде по-добър подарък, само че доста хора, които разясниха видеоклипа й, бяха също толкоз възмутени от нейно име.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР