Една тривиална поговорка гласи, когато двама се карат, трети печели.

...
Една тривиална поговорка гласи, когато двама се карат, трети печели.
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА май тръгнаха по познат път... по пътя към Ада

Една тривиална сентенция гласи, когато двама се карат, трети печели. Днешното тъждество сред Левски и ЦСКА е добре пристигнало за Лудогорец. Само допреди няколко дни всички твърдяха, че тази година ще има конспирация за купата, ще има напрежение до последния миг. Както са тръгнали нещата обаче, не е изключено всичко да завърши прекомерно рано. И познатият сюжет да се повтори. Лудогорец за седми следващ път да завоюва купата.

Простите сметки демонстрират следното, в случай че Лудогорец завоюва мача против Етър и по-късно с Левски и ЦСКА, ще дръпне с цели 8 точки на върха – дори и ЦСКА да вземе мача си със Славия. На всичкото от горната страна разградчани ще бъдат домакини в идните дербита. Психологическото преимущество е напълно на тяхна страна заради две аргументи, първо – и на Герена, и на Армията, към този момент има психически срив. Особено в Борисовата градина след трите следващи равенства. Второ – Лудогорец, който стартира леко нерешително при Херо, към този момент навлезе в темп и от мач на мач се показва все по-силно и по-силно.

По всичко проличава, че Димитър Димитров уцели ваксата, а най-яркият и най-пресният образец е успеха в Португалия над Брага. Така че, в случай че „ сините “ и „ алените “ желаят да запазят възможностите си за купата, би трябвало в действителност да изиграят на живот и гибел тежките си гостувания в Разград. За ЦСКА това ще бъде най-важният тест в последните години. „ Червените “ нямат нито една победа над Лудогорец, само че в този момент са повече от задължени да я реализиран. Задължен е и тимът на Левски. Иначе ще слушаме остарялата ария на нов глас – Лудогорец още веднъж първенец на България.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР