Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO отваря широко врати

...
Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO отваря широко врати
Коментари Харесай

Ден на отворени врати за семейства и фенове на тежките машини в Пловдив

Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO отваря необятно порти за професионални гости, почитатели на тежките машини и техните фамилии. Третият заключителен ден на ревюто в Пловдив ще е с Вход свободен, оповестиха уредниците от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Така всички ще могат да се допрян до най-новите модели и технологии на международните производители на тежки и лекотоварни коли, изложени на територията на Международния панаир.

Ще има специфични оферти за всички, като посетителите могат да избират сред разнообразни зони, атракции и демонстрации на най-новите модели и технологии в бранша.

На тест-драйв за експерти, изкушените ще могат персонално да изпитат удоволствието да карат най-хубавите камиони, рейсове и пикапи в света.

В 14:00 часа ще бъдат изтеглени премиите за посетителите на TRUCK EXPO 2021 и огромната премия на ревюто – билет за идният старт от Формула 1 на пистата „ Хунгароринг “ в Будапеща, Унгария. Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на надпреварата, превоз, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, здравна застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За присъединяване в томболата е задоволително да попълните анкетната карта и да я пуснете в обособените за задачата места.

Предстои един прелестен съботен ден в Панаира, с разнородни атракции и голям брой приятни моменти. Поканете близки и другари, и заповядайте в Пловдивския панаир. TRUCK EXPO 2021 ви чака!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР