Една седмица след грандиозното изборно фиаско лидерът на БСП Корнелия

...
Една седмица след грандиозното изборно фиаско лидерът на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Нинова привиква местни лидери, за да си вдъхнат кураж

Една седмица след грандиозното изборно крушение водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова привиква на среща локалните водачи на партията. Както е известно, тя отхвърли да подаде оставка от председателския пост след най-голямата загуба на партията на парламентарен избор. И не дава тип, че има желание изобщо да го прави. Това значи, че на срещата тя и локалните водачи най-вече ще си вдъхват кураж - че скоро партията ще си възвърне силите.

Официалното известие на Българска социалистическа партия гласи: " Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще организира тази събота и неделя срещи с общинските и регионални ръководители на партията по нейна самодейност. Лидерът на българските социалисти ще изслуша мнението на структурите за обстановката в страната след отминалите избори, и за държанието на парламентарната група на Българска социалистическа партия в 45-то Народно заседание. На срещата ще бъде чута оценката им за изборните резултати и дейностите, които би трябвало да се подхващат оттук насетне за стабилизиране на партията ".

Днес тя влезе и в неприсъствен разговор с водача на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка ориста на Българска социалистическа партия: 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР