Една призрачна къща в щата Луизиана, САЩ, може да накара

...
Една призрачна къща в щата Луизиана, САЩ, може да накара
Коментари Харесай

Този човек обеси любовницата си на полилея! Вижте ужаса след това

Една призрачна къща в щата Луизиана, Съединени американски щати, може да накара косите ви да се изправят. Нейната обитателка от 36 години съжителства с същински призраци.

Хестър Ейби е дамата, която прекарва всеки собствен ден в призрачната къща. Днес тя е уверена в съществуването на освен това от забележима материя. Тя твърди, че е прекарала 36 години с духове от Луизиана. Жената се занимава с организация на туристически обиколки до места, населявани от необясними сили.

Ейби работи всеки ден в къщата за посетители в Луизиана, населявана от духове, и първоначално те я плашели до гибел. След това ѝ се изяснило – когато усети миризмата на блудкав парфюм, е най-добре да не влиза в идната стая. Уроците си обаче Ейби учи мъчно и в продължение на доста години.

Освен странната миризма Хестър постоянно чува стъпки от втория етаж, въпреки там да няма никого. В началото на работата си тя не има вяра в духовете и подминава всяка история с подигравка. Когато нещата почнало да се случват и на нея обаче, тя се убедила в съществуването им.

Историята, която Хестър споделя на всеки, поискал да види мястото, е смразяваща. В огромната къща /виж галерията/ преди доста години живеел арбитър Кларк Уудръф. Той имал робиня на име Клоуи. Мъжът наложително направил дамата негова държанка и бавачка на децата му.

Един ден съдията хванал Клоуи да подслушва негов диалог. За наказване той отрязал ухото ѝ. Клоуи решила да му отмъсти и поставила отрова в кекса му.

За зла орис той попаднал в ръцете на децата на Уудръф. В яростта си съдията обесва Клоуи на полилей в къщата. Душите на всички починали в тези събития и до през днешния ден не могат да намерят покой и обикалят призрачната къща в Луизиана, скитайки се сред този и оня свят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР